Kto vám pripravuje výslužky pre odchádzajúcich svadobčanov?

Dosť ma trápi otázka, kto mi pripraví výslužky počas svadobnej hostiny pre odchádzajúcich? Ak požiadam niektoré ženy, ktoré sú pozvané na svadbu, ako k tomu prídu? :-( Veď ich prakticky vyhodím zo svadby a zaradím do cca 3 hodinového pracovného procesu. Výslužky nerobíme deň vopred, lebo nebudeme mať ešte všetky koláče a dosť chladničiek k dispozícii (august). Musia sa robiť počas svadobnej hostiny. Ako to riešite? Koho tým poveríte? Koľko času tým ten človek zabije? Robíte výslužky podľa toho, koľko kto doniesol koláčov? Značíte to nejako? Pripadá mi to, ako normálny neplatený pracovný proces náročný na manažment.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som radšej zaplatila jednej osobe, ktorá by to všetko nachystala, ako by som mala takto zamestnať hostí počas svadby. Skús nejakú mladú babu a dohodni sa s ňou na 2-3 eurách na hodinu, to ťa podľa mňa tak veľa nevyjde a aspoň sa všetci hostia budú môcť v pohode baviť. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám to bude robiť priamo niekto z cukrárne :) maju to v cene
Odpovedať
No, ved toto, zda sa mi krute poverit niekoho z rodiny, ti co to pred tym zazili na inych svadbach rovno vopred upozornuju, ze ony to uz robit nechcu.
Odpovedať
nam to mala povodne robit v cukrarni, ale kedze sa mi nepodarili pozhanat krabice bez ruciek, tak minimalne polovicu si budem musiet krabicovat sama... aj ked nebudem mat vsetky kolace k dispozicii v piatok (lebo tie budu nosit niekedy v piatok k nam, tak tie ostanu doma a do vysluziek pojdu iba tie z cukrarne), tak budeme s prvou druzickou ich krabicovat, lebo velmi nema kto... nachystame si vsetky vysluzky a pre rodinu vo velkych krabiciach nechame miesto na tortu a doplnenie toriet uz necham na maminky... snad mi to nezaberie vela casu :-P
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?