Kto vyrobí mini zdobené perníčky cca 5cm (75 ks)?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky..Prosím neviete mi poradiť,kto by dokázal spraviť zdobené mini srdiečkové perniky (75ks),problém je taký,že nesmú byť väčšie ako 5 cm..Lebo krabicka má 5x5 cm..Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím ze perníčky alebo keksiky vám urobí ktokoľvek, len napísať na nich sa nebude dat veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@hatsepset ďakujem...Lebo som zúfalá z toho,že krabicky sú také maličké a ozaj tam človek asi nič nezmesti..ale sú pekné,no bohužiaľ,čo z toho 😊...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@lullu13 Ahoj :) Bola som na svadbe kde v tychto krabickach mali cukriky a vyzeralo to pekne. Este mi napadlo mozno oriesky do toho dat, tiez by to vyzeralo velmi dobre :)
Odpovedať
Profilova fotka
@asperie aj to znie dobre,len ja by som bola rada,keby im niečo ostalo tak na pamiatku. :-) ..síce na stoloch už budú mať niečo...😊 a asi nebudem vymýšľať ešte navyše a ozaj len niečo ako mini cukríky😊😊😊 ďakujem veľmi pekne za radu
Odpovedať
Profilova fotka
@lullu13
Odpovedať
@hatsepset wow! tie su nadherne? vy ich budete mat? nevies aka je cena za jeden prosim ta? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hatsepset jeej to kde si moja zlatá našla???ja bludim stále po nete (už mi hrabe)😊 a pod 5 cm som nenašla nič...
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto,čo som našla sú bohužiaľ 5 cm...a druhé 5 cm x 7cm...a do výšky môžem 7 aspoň-veľké pozitívum😂😂😂😂 ale nádherné sú tie,ktoré si našla
Odpovedať
Profilova fotka
@lullu13 to som robila ja. Ale boli to linecké zdobené kombináciou fondanu a polevy. . Perník v takom malom tváre sa nafukne a srdiečko nebude mať ten tvar srdieckovy. A s tými malými sa zle robí, lebo strašne malinke je to zdobenie. A to by ani nebol problém, ale predpokladám ze keďže je to náročnejšie na výrobu tak cena bude vyššia. Trebárs 7cm perník 1e 5 cm perník 0,80e. A to už veľa ľuďom nevyhovuje. :-) Perník by sa možno ešte dal urobiť kruh a naňho "nakresliť" alebo vykrojit srdiečko. Mam koláčiky v albume na profile všelijaké. Ale konkrétne tieto som robila myslím mali okolo 5cm...mozno aj do 5
Odpovedať
Profilova fotka
@05darka05 to som robila ja, kamoške na svadbu, vale sú to linecké s fondanom a polevou, nie perniky
Odpovedať
Profilova fotka
@hatsepset wau,akože veľmi sú pekné...šikovná..klobúk dole.. to je určite náročné..a nejako sa tam nedá napísať potravin.farbou...?
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa fixkou jedlou, ale ak tak. Na takú malú plochu v trepať "Anička & palko 20.06.2020 ďakujeme" To nie. Ako dá sa, ale nevyzeralo by to dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@hatsepset áno áno to by bolo veľmi veľa a ani by sa to tam nezmestilo a bolo by to dosť spatne 😂...Tak budem uvažovať nad nejakou inou alternatívou...
Odpovedať
Profilova fotka
@lullu13 ale hádam dátum svadby a ďakujeme by sa tam aj vošlo 😂😂😂😂 no veru mám dilemmu ale úžasná práca...
Odpovedať
Profilova fotka
Určite áno. V zásade čím menší koláč tým menej naňho písať, ale určite by to vošlo 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?