Netradičné darčeky pre hostí

Ahojte, rada by som dava darceky, ale nie tie klasiky ako su medovnicky, miniflasticky, magnetky, mandle. Nieco originalne.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A akú máš predstavu?
Odpovedať
Profilova fotka
skús handmade mydielka..tie asi budeme dávať ženám. miniflaštičky mužom a svadobné bublifuky deťom :-)
Odpovedať
my sme sa rozhodli,že dáme každému martiny pohár, ktorý bude plný lentiliek a ešte nejakých iných sladkostí :-) detičky dostanú také maličké fľaštičky plné lentiliek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja tak isto budem davat mydielka vacsie pre hlavny stol a mensie pre hosti a myslim ze to bude lepsie mozu si dat do skrine alebo len tak vylozit
Odpovedať
mydielka sme davali aj my s nasimi inicialkami .-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mi sme davali pera s lentilkami na pere boli vygravirovane nase mena a datum .......:-)
Odpovedať
Chcela by som nieco, co ostane ako pamiatka, nieco co potesi, mozno originalne. Mydielka som chcela aj ja, kvoli nim som si natrhala levandulu z Provensalska, ale az take origos mi to nepride. Tym ze bude leto, mala som na plane davat zenam biele vejariky, muzom magneticke otvaraciky na pivko, ale stale mi to nepride nejako extra super...
Odpovedať
Stierací žreb, domáci lekvár alebo medík v malom poháriku s menom, malá škatuľka s čokoládovou pralinkou a na nej môžeme byť vaša fotka alebo dátum svadby. Odkaz vo fľaši, do malej fľašky dáš papierik a tam každému môžeš napísať niečo osobné, domáci sirup, kvietok v mini kvetináčiku, poprípade sa predávajú aj také maličké sady na vypestovanie kvietku, môžeš upiecť sušienky zaviazať ich mašľou a pripnúť menovku. Mentolky v tých malých pekných plechových krabičkách alebo niečo na jedenie, to je vždy vďačné :)
Odpovedať
Ten kvietok je skvely napad, ale este som nevidela ziadnu taku sadu, medik som tiez rozmyslala, máme ocinov domaci, akurat, ze ten sa hned asi spapa :D Krabicka s pralinkou bude urcite, k tomu aj ta magnetka, detom budu urcite bublifuky, omalovanky, menovky budu s klucikom, ktory si mozu vziat. Na darcekoch nechcem setrit...
Odpovedať
Ahojte, my sme kupili dezertne vidlicky a dali sme ich gravirovat. Kazdy si tu svoju moze zobrat domov a je to aj prakticke a ostane to nadlho snad :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 prosim ta, mas konkretny link na magneticke otvaraky na pivo ?
Odpovedať
@catrina_so raz som ich niekde na internete videla, musim ich pohladat. Len sa obavam kvality... aby to nebolo na jedno pouzitie :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@catrina_so zaujimavy napad :) to by bolo skvele ku krajaniu torty :D
Odpovedať
@wewe666 ak chceš investovať viac do darčekov, môžeš kúpiť aj jednorázové foťáky, stoja od 5 eur. Každý si môže spraviť vlastné fotky, môžu si ich potom zobrať domov a dajú si ich vyvolať :). A ku tým kvietkom, ja som to mala aj doma, len už vôbec neviem kde som to kupovala. Bol tam maličký kvetináčik, hlina v takej suchej forme, ako tableta to vyzeralo, treba to zaliať vodou a bola to normálna hlina a boli tam ešte rôzne semienka. Niečo podobné majú v IKEA ale tam je to dosť veľké, ak by ti to nevadilo, tak sa môžeš aj tam pozrieť.
Odpovedať
@portobelle V sobotu idem akurat do Ikei, dakujem za typ. A tie fotaky su super napad, tie veru nakupim ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@portobelle celkom dobry napad :-)
Odpovedať
ja som rozmyslala tiez nad gravirovanymi poharikmi alebo lyzickami, ale ako menovky a zaroven darcek... skus pozriet na zahranicnych strankach, tam najdes skvele napady.. ak nevies anglicky tak do googlu daj wedding favors a aspon obrazkami sa inspiruj :)
Odpovedať
Ja som objednala mandle ,lieskovce,jahody,ceresne v roznych polevach a budem to davat do celofan.vrecka..zasnurkujem hned aj s menom..takze bude sluzit mala pozornost ako menovka..
Odpovedať
mydielka mozno uz dnes nie su take originalne, ale ja ich tiez budem vyrabat balit a pod. a paci sa mi ze mozem pre hosti nieco vyrobit sama z lasky - a ano aj ma to bavi :) davat nieco na pamiatku z menom a datumom svadby je mozno originalnejsie ale odporucam to dat naozaj blizkym lutom nakolko ja si myslim ze ostatny hostia tieto veci len kdesi zalozia do skrinky a uz si ani nespomenu ze nieco take dostali a o par rokov to aj tak vyhodia.. aspon si myslim..ja chcem druzickam dat vyrobit zrkadielka s nejkym napisom - pozri na sashe.sk su tam pekne veci a aj originalne.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@catrina_so zdravím otvárače robím aj ja: http://www.jamaps.sk/portfolio/buttony/
Odpovedať
Ahojte my budeme davat magnetky :) lepsie nez medovnicky ...
Odpovedať
@jamaps Dobry den, otvarace ale nie su magneticke?
Odpovedať
Baby aky mate nazor na magnetku- s textom nejakej myslienky, citatu a v pozadi nasa fotka, ale skor obrysova? Nech to nie je priamo svadobna magnetka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 sú aj magnetické
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666
Odpovedať
@jamaps ospravedlnujem sa, mate to aj napisane :D skvele, urcite sa ozvem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 pre ženy môžu byť miesto otváračov aj zrkadielka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 ta magnetka s tym citatom bude podla mna super darcek, nieco take dam asi aj ja vyrobit :-)
Odpovedať
@wewe666 my sme mali tiez magnetky...tiez sme nechceli uplne svadobnu, tak sme zvolili v tvare srdiecka s citatom o laske. Bez nasich mien, fotky a pod. Hostom sa to velmi pacilo.
Odpovedať
Ja rozmýšlam či sa nepustím do takýchto magnetiek z kávových zŕn.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?