Svadba pre viac ako 200 hostí - darčeky a výslužky

Ahojte nevesty,prosím vás je tu niektorá z vas,co chysta svadbu pre viac ako 200 hosti?chcela by som sa poradit ohladom vysluziek a darcekov pre väčší pocet hosti ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja plánujem ako darčeky skúmavky so sypaným čajom na jedno použitie. Takže stačí malička fľaštička. Tie sa dajú kúpiť lacno z aliexpressu myslím ze 100 stalo okolo 30 eur. Takže dokopy 60 a čajík na jednu porciu stačí 5 gramov takže 50 g stojí okolo 2.5 takže tak okolo 70 eur (treba pre istotu kúpiť trosku viac). :-)
Odpovedať
Profilova fotka
poznám babu čo mala takú svadbu ale nakoniec sa rozhodli, že výslužky nebudú lebo to by stálo strašne veľa tak dávali nakoniec iba také malé darčeky :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@daniela2526 vy budete mat tolko hosti na svadbe?? Wau! Klobuk dolu!
Odpovedať
Profilova fotka
Na promodirect.sk su rôzne mini vecičky vhodné ako darček..skús pozrieť
Odpovedať
fúúúha to je teda počet. ja by som si na taký počet hostí asi ani netrúfka
Odpovedať
@lenkolienka dakujem za napad,uz som to ppzerala na nete a nieje to zly napad a prosim ta tie flasticky si mala aku velkost,teda objem?🙂
Odpovedať
@seliala ano tolko ludi,ja mam velku rodinu a partner ma vela kamarátov a vychadza to asi na 250 hosti a s tymi co pridu vecer pozriet🙂
Odpovedať
@matulya dakujem kuknem na to 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Môžeme vám vyrobiť svadobné štamperlíky s potlačou podľa vášho výberu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, kolegyňa má 260 ľudí a neplánuje dať hosťom darčeky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela2526 Ahoj, ponúkame takéto handmade hríbiky ktoré ak chceš môžu mať hore zárez a poslúžia ako držiak na menovku alebo bez zárezu ako darček pre hostí. Veľkosť je cca 4-5cm a cena za kus je 2€, aktualne ponúkame poštovné zadarmo. V prípade otázok nás kontaktuj :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uf to je riadny počet hostí. Výber darčeka závisí od toho, či chceš, aby to bolo niečo trvácnejšie alebo niečo jedlé. Neviem, či ste už niečo vymysleli, ak nie, napadajú mi napr. medovníčky, pero s vašimi iniciálkami, prípadne s peknou ilustráciou, domáce mydielko, prípadne nejaký lepší balený bonbón/čokoládka - dať to ku menovke.
Odpovedať
na www.ludovymotiv.sk som si objednala ceruzky s ludovym motivom, maju aj pera, zapalky.... ludove vzory teraz letia
Odpovedať
Ahojte, ďakujem za rady a nakoniec som kúpila fľaštičky z ebay a do toho som naliala medovinu a dala tam nálepku Elixír lásky a malý štítok s našou pečiatkou 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?