Svadobna palenka

Ahojte baby nemate niekto odporucanie na dobru svadobnu palenku? Davali ste skor vino alebo palenku? Ako darcek pre hosti, dakujem za rady 🙂
Odpovedať
ja by som skôr víno a v niektorých vinárstvach ti spravia aj etiketu s dátumom svadby
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme davat vino, myslim ze skor ulahodi a aj ekonomicky je vyhodnejsie 😬 😄
Odpovedať
@coolwewe22 my sme dávali ako výslužku víno aj pálenku - záležalo od toho, čo daná rodina/pár preferovali. Vopred sme si urobili zoznam, kto dostane pálenku a kto víno, podľa toho sa kupovali množstvo. Vy so snúbencom si najlepšie poznáte svojich hostí, tak sa podľa toho rozhodnite, či sú viac vínoví alebo pálenkoví. Alebo budete mať víno aj palenku. Etikety s vašimi menami a dátumom svadby si viete nalepiť na oba typy fliaš.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dávali vínko. Mali sme pocit, že je ním ľahšie ulahodiť, keďže víno vypije väčšina ľudí, pálenku nemá rád hocikto a zároveň ak už má, tak každý má iné chute, čo sa týka druhu ovocia. Na druhej strane je tam neporovnateľná aj cena, keďže kvalitná domáca je podstatne drahšia než dobré víno.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme dávať domácu pálenku, ktorú sme akurát dali vypáliť. Ale ak by sme nemali vlastnú, tak určite víno už len kvôli cene a dostupnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
pálenka stojí o dosť drahšie ako víno keď nemáte vypálenú svoju, my sme chceli pálenku z certifikovanej pálenice a bolo to drahé
Odpovedať
Profilova fotka
@coolwewe22 my nebudeme dávať ani jedno, ale ako rodina sme dostávali tak pol na pol, niekto doniesol víno, niekto pálenku... je to na vás, neurazíte ani jedným. U nás chlapi pijú len tvrdé a ženy len víno. No dávať do rodiny oboje je zas nezmysel... Skúsila by som zvážiť podľa ceny.
Odpovedať
My sme dávali pálenku ako výslužku. A darček pre hostí bola magnetka (s našou fotkou, dátum svadby, ďakujeme) a vonný vosk do aromalampy (v tvare srdiečka).
Odpovedať
vdaka za tipy 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
mozem sa opytat aký je tam cca cenovy rozdiel?
Odpovedať
@coolwewe22 my planujeme rodine davat palenku a kamaratom vino
Odpovedať
Profilova fotka
vyslužkové fľaše môžu byť aj krásna spomienka. viacej krásnych vecí na svadbu na fb : S-glass potlač, dekorovanie skla a keramiky
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?