Svadobné darčeky. Čo dať hosťom po redovom?

ahojte kocky.neviete mi poradit nejaky skvely napad na darceky po redovom. u nas je zvykom davat pre chlapov palenku v malych flastickach...neviete kde by som mohla zohnat...na nete? a pre dievcata som rozmyslala nejaku cokoladku. kolace alebo kocicky ...su sice pekne ale uz dost otrepane.kamoska mala kyticku z cukrikov...bolo to genialne...ale kedze skoro vsetci kamosi budu ti isti...tak nechcem opakovat....diky za radu.pa
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojky, neviem kde sa da zohna na nete mala palenka, ale urcite sa da kupit v metre/makre. Ja to tam kupivavam na akcie. Takze ked mas zivnost, alebo poznas niekoho kto ma zivnost, nech tam s tebou skoci. u nas sa to robieva inak. po redovom dostanu chlapi, aj zenske vypit a k tomu tortu. aj ja som to mala tak ze sme krajali svadobnu tortu na redove ;-). Brasko to mal tak, ze ml pripravene male torticky na redove a daval tie. inak som sa tiez stretla z pernickami.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, co myslite , este co by sa hodilo po redovom? pernicky urcite nechcem su dost otrepane u nas!!!poradte! kucierkam: neviem si predstavit ako vyzerala ta kyticka z cukrikov, mozem mi to opisata, alebo poslat, ja to nepoznam, dakujem veeeeelmi pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
prosím vás,asi som mimo..čo je to to redové?
Odpovedať
redove je tanec, kde si nevesta vytancuvava peniaze. to je tak velmi v skratke povedane. byva to zvycajne neskorocyh hodinach, dost casto okolo polnoci. a casto to byva spojene s odcepcenim. zavisi podla kraja. teda po odcepceni nevesta zacina tancovat s niekym (krsnou mamou, prvym druzbom...) a ostatny hosti tancuju okolo nich v kruhu. po tanci s nevestou sa vyberaju peniazky do kosika, do hrnca... (podla kraja) a za peniazky hosti dostanu vypit a nieco, napr. kolacik. no a ked si uz zenich povie ze ma dost, tak si skoci pre mladu a unesie ju ;-). to co som popisala je tak vseobecne, lisi sa to kraj od kraja. ale pointa je rovnaka ;-).
Odpovedať
na redove som zazila, ze davali vypit myslim ze slivovicu a okrem toho davali bombonieri, ale nie cele. proste par kuskov zviazanych v celofane. vyzeralo to velmi pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?