Svadobné koláče. Koľko objednať pre 70 ľudí?

Mozte mi prosim poradit, kolko kolacov treba objednat pre 70 ludi a 50 vysluziek. Uz to hori. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Podla toho, ake velke vysluzky chces davat. U nas na vychode sa objednava zhruba 20 kolacov na osobu (v Tvojom pripade by to teda bolo 1400 kolacov), ale uz som pocula aj viac (napr. 5000 pre 150 ludi...) My budeme mat 140 ludi a 3000 kolacov a myslim si, ze bude viac, nez dost ;-) Do vysluziek planujeme davat pre rodiny asi 30 kolacov a pre jednotlivcov 15 - 20 ks. Samozrejme kazdemu aj kus torty.
Odpovedať
No dakujem, skusim to nejak vypocitat, ale ma fascinuje, ze mas svadbu v septembri a vsetko uz mas vyriesene, my mame o 4 tyzdne a som sa vcera prvy raz troska zrutila
Odpovedať
Wow tak to je super 4 tyzdne :-) uz sa tesis vsak? My pocitame na hostinu 10 kolacikov a osobu plus este niejake do zasoby aby ked nebude sa dolozilo a este na vysluzku a redovy davame zvlast robit mame okolo 70 hosti a 80 na redovy ( pre priprad ze sa niejaky popuci alebo niekomu spadne).
Odpovedať
Profilova fotka
Majca, zo zaciatku som bola vo velkej euforii, tak som vsetko vymyslela a naplanovala :-) Teraz to uz trosku opadlo a viac myslim na skolu. Ale v lete sa chystame na 2 mesiace prec, takze je dobre, ze zaklad je uz vybaveny, asi by som potom z toho mala depky... Ale neboj, ved to je malickost, kolko kolacov treba objednat. To mozes vymysliet aj dva dni pred svadbou :-) Hlavne, ze sa mate kde sobasit a mate miesto na svadbu :-)
Odpovedať
My ideme davat do vysluziek viac kolacov - 50 kusov velke a 40 ks male vysluzky. Na hostinu este nevieme, asi 10 ks na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
Fiiiha, kde zozeniete take velke krabice na take velke vysluzky? Mne sa uz 30 zda vela, budeme ich musiet natlacit na seba. Alebo ich mate drobne?
Odpovedať
Profilova fotka
errrm, môžem sa opýtať, koľko vám cenovo vychádza jeden koláč, resp. zákusok? nechcem vyzerať ako žgrloša, ale u nás v BA vraj stojí jeden 8 - 9 sk a pri takých počtoch mi vychádzajú horibilné sumy. matja - ak počítač 10 ks na osobu - máte aj dezert aj torty?
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa vínde 1 ks/3,- dávame si robiť 2500 (dokopy moja a mojkova strana) + ešte slané a suché koláčiky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat kolace za 4,8 Sk. Blava je Blava - preto su tam vyssie platy :-) Na stol budeme davat asi 5 ks na osobu. 10 sa mi zda prehnane, pred 3 tyzdnami som bola na svadbe a videla som, ze sa vobec nejedli... (ja sama som zjedla jeden a moj drahy-milovnik sladkeho-zjedol asi 4)
Odpovedať
My sme svadbu prave absolvovali.. Davali sme do saly 5 ks na osobu + 2 torty a plus nasu svadobnu..Zo zakuskov nam zostalo asi 40 ks a dve torty sa vobec nezjedli, takze sme ich zobrali domov.. Matja, 10 ks zakuskov je strasne vela, to vam z nich polovica zostane. My sme zaplatili za 300 ks zakuskov, 2 spec.torty, 1 svadobnu a 15 velkych vysluziek okolo 8.000 Sk. Vysluzky nam pobalili a torty aj zakusky boli vynikajuce.
Odpovedať
ahoj baby ja mam svadbu za sebou mali sme 50 ludi a kolacov na hostine bolo 300 ks a polovica nam zostala.
Odpovedať
Profilova fotka
Alessia a Zuzu, potesili ste ma, som rada, ze mam spravny odhad :-D :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj Alessia, mohla by som ta poprosit do IP kontakt na tie kolace, a ci si bola spokojna, a kolko ste mali hosti.Dakujem. Ja planujem na hostinu len 200kolacov, a 2 torty a podla toho co ste pisali Zuzu11 Alessia by to malo byt tak akurat.A do vysluziek ste davali(resp. vam zbalili) kolko kolacov?
Odpovedať
my sme davali do vysluziek po 35 ks a druzbom po 25 ks kolacov a este flasu k tomu.
Odpovedať
Profilova fotka
a este aj z torty? zmestilo sa vam tolko kolacov do krabice? a este som sa chcela spytat Zuzu, kedy ste rozdavali vysluzky?ked ochadzali hostia domov?
Odpovedať
my pocitame do vysluziek cca 20 ks + na hostinu cca 3-4 ks na osobu.. ved sa bude este torta krajat, tak naco tolko toho.. niekto vobec neje zakusky..
Odpovedať
No damy, necakala som take reakcie, ale .....ano je to fajn o 4 tyzdne. Ale rovnaky mam problem, vsetko som organizovala pred 3 mesiacmi, teraz euforia opadla, saty mi presili, farar je divny, nemozu ma prist odcepcit a tak, ale bude to ok. Za rady o kolacoch dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, majca, to znie skoro zúfalo! neboj, vsetko dobre dopadne, ako píše baykalac, záskusky nie sú tak dôležité, nestresuj sa zbytočne nad detailami. a snáď ti môžu poradiť aj v cukrárni alebo kde ti to pečú, že koľko zvyčajne robia. aj tie ostatné veci sa nakoniec nejako poriešia, uvidíš. želám ti pevné nervy a veľa šťastia. baykalac - hej, platy vyššie pre pár ľudí a všetko vyššie pre nás ostatných ;-) :-) ale to nie je do tohto fóra, že... pekný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Katiak, to mas pravdu s tymi platmi, ale schvalne - vsak v Blave nepoznas nikoho, kto zaraba 6tis hrube? ;-) (ja ich v KE poznam viac nez dost...). Ale naozaj to nie je do tohto fora... Pekny den aj Tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baykalac - asi nie, to máš pravdu, lebo to by tu nestačilo ani na električenku a nájomné. zato väčšina z tých, o ktorých viem, že nám v blave vylepšujú platový priemer, sú východňári :-) odbočila som od témy, ospravedlňujem sa a už naozaj končím. neber to tak, že chcem mať posledné slovo, hej? ;-) pa
Odpovedať
alessia a zuzu dakujem :-) normalne som chytila sok, ked som tu citala tie pocty kolacov. zda sa mi to prehnane brat par tisic kusov kolacov na 1 vecer. My pri 50 ludoch a 10 kamaratoch berieme 600 ks kolacov vratane vysluziek a 1 alebo 2 torty. a verim tomu, ze sa este zvysi :-D
Odpovedať
No tych 10 ks na osobu nebol moj napad, ale mojkovej mamy. Ale to sa pokusim este znizit, aj ked neviem, ci moje slovo dako zavazi. Dezert vsak na hostine nedavame. Ale ten pocet na vysluzky plati. Zakusky nie su prilis velke, ale nie su ani drobunke. Jeden kus nas vyjde na 1,50, to je iba za robotu, suroviny si davame sami.
Odpovedať
Profilova fotka
Uchoo, 600 sa mi zda malo pre 60 ludi, ked to ma byt aj vratane vysluziek. Poriadne si prerataj, kolko Ti treba vysluziek a po kolko ks do nich budete davat. Aj mne sa to najprv zdalo prehnane brat 3 tis kolacov pre 140 ludi, ale sama viem, ake velke vysluzky sme dostali my, ked sme boli na svabach, tak nebudem davat mensie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My rátame 500 zákuskov na 38 ľudí vrátane výslužiek + 2 torty...
Odpovedať
no, vcera sme boli u cukrarky a upozornila nas, ze svadobne kolace byvaju mensie, ako zvycajne. tak okolo 40 gramov. takze 600 ks asi bude trosku malo, ale budeme mat 2 torty, tak dufam, ze bude stacit. inac nemam chut robit tam zranicu :-D ved ludia dostanu 3 vecere a to si myslim je az -az. mozno to este doplnime slanym pecivom...
Odpovedať
ahoj uchoo, myslim, ze 1000 kolacov pre 60 ludi je tak akurat... my sme mali 2000 kolacov a 4 torty pre 40 ludi (!!!!!) a potom sme s nimi nemali co robit...pravda, u nas na vychode sa davaju pomerne velke vysluzky, ale aj tak....teraz je vela kolacov kade-tade v mraznickach...ale fakt by som ten pocet znizila...spatne sa to uz neda :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dnes sme objednávali... 240 koláčov na hostinu (4 na osobu) 2 torty (5kg + 3 kg) 300 koláčov do výslužiek 210 ks slaného 6000 Sk + ozdobenie torty... Čo na to poviete vydaté žienky? Je nás 50 na hostine, od 21.00 cca 65-70 ľudí
Odpovedať
Profilova fotka
Nsoci: podla mna mas tak akurat. Viac Ti uz netreba. My sme mali 28 hosti a mali sme 3 torty a 500 ks kolacov (je pravda, ze tie kolace boli obrovske) + cca 2000 ks malinkych pagacikov (take jednohubky) k pivku.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 50 ludi na hostine, robili sme cca 18 vysluziek (priemer asi 15 zakuskov a kus torty) pre hosti z mojej strany, mali sme 700 kolacov, 4 torty - dost velke( priemer mali asi 7 kil) + slane a zvysilo sa nam zopar zakuskov, jedna cela torta a este nieco asi z dvoch tort - nie vela
Odpovedať
2000 ks pagáčikov? si ma nastrašila.... zuziq - to ste riadni papkáči ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?