Vrecká na darčeky pre svadobných hostí

zhánam jednu dievčinu ktorá tu mala na predaj také vrecká/sáčky na darčeky pre svadobných hostí
Odpovedať
hmm ci ju tu najdes to uz bude len o stasti ak si ju doteraz nenasla a nerozmyslala si nad tym ze by si si tie vrecka spravila sama? vsak to nebude nejak narocne staci ak si kupis peknu latku a presijes. tam ani tvar nie je tazky asi by som si ich robila sama a nedavala niekomu za to koruny tie by som pouzila niekde inde skus nad tym porozmyslat ;-)
Odpovedať
v tých obchodíkoch u vietnamcov majú pekné organzové vrecúška so stužkou na stiahnutie, rôzne farby a veľkosti. darček bde vidieť a zladíš s farbou výzdoby.
Odpovedať
@cacianka, prosím nevieš cenu?
Odpovedať
@zloba1505 fakt si nepamätám, asi 0,30 -1,-za kus podľa veľkosti. možno by ti dali aj množstevnú zľavu ... mali jednofarebné a sťahovali sa tenučkou saténovou stuhou v tej istej farbe, ten kontrast preisvitnej látky a hustého lesklého saténu sa mi veľmi páčil, mali aj tak jemne vzorované , vytlačené hviezdičky v tej istej farbe. ale asi v každom obchodíku budú mať niečo iné, podobné.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne aj mna napadli vietnamci. Alebo ešte tie drobne obchodiky, viete tie eurickove. Tak by tiez mohli mat take vrecka za par drobnych. Ako ja tiez viem, ze ich vyroba je nic ale popravde nechcelo by sa mi s tym zabijat cas a este aj kupovat latku, snurky, a davat to dokopy. Mozno ak pobehas taketo obchodiky, ich najdes aj lacnejsie ako keby si ich vyrabala sama
Odpovedať
@jaruska216 aliexpress nechces?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v bazari:)
Odpovedať
@ariannazara super dakujem napísala som ti tam :)
Odpovedať
bola som pozrieť - 0,25 z malé. biele, ružové, modré, červené, fialové čisté a modré so zlatými hviezdičkami, potom aj asi 3 veľkosti
Odpovedať
@cacianka dakujem ti za poradenie :)
Odpovedať
@jaruska216 neni zač, inde nemnusia mať vôbec, alebo aj iné farby a veľkosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?