Použili ste cestovný pas namiesto občianského na matrike?

Profilova fotka
Skoncila mi platnost obcianskeho preukazu a potrebujem vybavit delegacku. Uznali vam to? S priatelom byvame v londyne a na slovensko nechodime casto. V marci sa chystame na slovensko a potrebujeme vybavit byrokraciu. Viete mi povedat niekto aku ma platnost delegacka? :-) dakujem vopred za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
joj to poznam ..... ta byrokracia :D aku ma vsetko platnost to zial nevie ale viem ze sa da vsetko do par dni za viac penazi :D ako inak ze :) vela zdaru pri papierovani .... ja to uz mam zasebou :)
Odpovedať
Profilova fotka
:) dakovala, a nevies ci mi uznaju aj ten pas namiesto obcianky? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lenkii uznajú ti aj cestovný pas, ak máš trvalé bydlisko na Svk, ak si zrušila trvalé bydlisko na Svk a žiješ v inom štáte, tak je potrebný priložiť spolu s pasom apostille, potvrdenie, že žiješ, v danej krajine...my máme práve tento problém, a to sa onedlo berieme a práve táto najpodstatnejšia vec, žiadosť na matrike nám stále chýba...neviem si rady
Odpovedať
Profilova fotka
@kurca82 vsetko uz davno vybavene :) vdaka..spravu som pisala minuly rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkii ups, ten dátumík mi akosi unikol, predovšetkým ten rok...:D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja mam ten isty problem...Zijeme v Irsku,nedavno mi ukradli obcianku a domov prijdeme tyzden pred svadbou :-D Priatel si tiez davno zrusil obcianku,lebo nema uz trvaly pobyt na SK,ja este ano.Takze my ako debili,mame vybavovat nove obcianky a hned po sobasi si mam na novo menit ja zasa???To je na hlavu :-| Cestovny pas mi asi neuznaju,co??
Odpovedať
Profilova fotka
@bubena84 ja uz roky nemam obciansky, trvalo zijem na uzemi ineho statu a tak vsade na sk chodim s pasom... na matrike som musela dolozit potrvdenie o trvalom bydlisku v zahranici...
Odpovedať
Profilova fotka
@lauraa ale my nezijeme zatial trvalo v irsku,byvame v podnajme,cize to treba zistit kde a ci dostane to trvale bydlisko...ach jaaaj... =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?