Sobášny termín na matrike v predstihu

Profilova fotka
Ahojte alebo dobrý deň, stretol sa už niekto s takým problémom, že na matrike Vám vedia poskytnúť sobášne dátumy až koncom septembra 2016? Plánujeme svadbu na august 2017 ale kvôli matrike sa nevieme pohnúť. Skúste mi poradiť ako mám postupovať. Kvôli matrike nevieme zarezervovať absolútne nič a nikoho ... :-( :-(
Odpovedať
My mame svadbu 20,8,2016 a matriku som oslovila mailom v januari tohto roku a mali to volne..Konkretne v starom meste u nich v sobasnej sieni. Na nete je inak list s ich sobasnymi datumami -neviem kde sa chcete brat ci tam u nich, ale napriklad v mesiaci su len dve soboty kedy sobasia u nich na matrike a dalsie dve soboty v mesiaci sobasia mimo matriky.
Odpovedať
Profilova fotka
My chceme budúci rok 26. augusta 2017 ale dátumy na budúci rok nám ešte poskytnúť nevedia a ako ste napísali, že oddávajú na matrike len každú druhú sobotu takže sa nevieme pohnúť lebo je možné že ten dátum oddávať nebudú. Som z toho dosť frustrovaná, nakoľko sme si už miesto na svadobnú hostinu vybrali, ale nemôžem dať rezerváciu a je dosť možné že do septembra ju obsadia. :-|
Odpovedať
a chcete sa brat tam v sale v Starom meste?
Odpovedať
Profilova fotka
áno áno v sále
Odpovedať
NO tam vlastne pridete vypisat len ziadost -aj sa samozrejme zapisuje kde sa chcete sobasit.. ale aj ked patrite pod Stare mesto da sa sobasit aj v inej sale.. napriklad vsetci chvalia sobasnu salu juh-je naozaj ovela krajsia ako v Starom meste, len sa plati dalsich myslim 16,50 .. tym chcem povedat ze mozno by ste sa mohli opytat napriklad v sale na juhu ci uz vam nevedia poskytnut termin..oni by mali mat svojich poslancov (ibazeby tam sli nasi zo Stareho mesta) no tak asi som velmi nepomohla : )
Odpovedať
Profilova fotka
Ale pomohli dakujem Vám krasne :-) uvidíme ako to poriesime. A vy ste sa nebali že všetko budete mat obsadene ked ste poziadali datum v januari? Lebo napríklad fotografa co sme chceli tak ten je uz obsadeny dávno na ten datum co my by sme teoreticky chceli.
Odpovedať
Ani nie. V januari sme sa dohodli ze by sme to mohli zrealizovat tento rok, tak som zavolala sefovi kedy chce v lete dovolenku-aby to bolo pocas toho aby som mala cas. Bola som vtedy chora tak som napisala do jedne saly mail ci maju 20.8 a mali. tak som to zabookovala, poslala mail na matriku ze som chora, a teta mi asi tri dni podrzala termin na matrike. Dostavili sme sa obaja na ziadost a je to.. Nasla som aj dj a ten nam dohodil svojho syna na fotenie. vsetko v jednom :) my mame malu svadbu tak nebol problem ani so salou. cca 50 ludi.. ale tie okolo stovky miest su obsadene aj rok dopredu to je pravda.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to máte potom super ja nebudem mať ani taký počet ľudí ako vy. Ja budem mať maximalne do 30 ľudí aj s dj, fotografom a kameramanom :-) a ked sa smiem spýtať na dj, akého mate?
Odpovedať
Ing. Frantisek Vargovcak- velmi mily pan, v podstate nahradi aj starejsieho-vlastne len sem tam povie co sa bude diat a netreba mi ziadneho starejsieho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?