Aké šaty mám vybrať pre družičky?

Baby pridajte vase napady na saty pre druzicky...dlhe, kratke?? Musia byt vo farbe vyzdoby saly, ci nie? :-) A co ruzicky ako naramky??
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pri vybere siat pre druzicky zohladnila celkovy styl svadby, nie farebne ladenie vyzdoby. Su to retro saty v style 50.tych rokov. Na svadbu si ich oblecu spolu s tylovou spodnicou, ako na obrazku. Bez spodnice sa daju nosit ako bezne letne saty. Prave vcera vsetky dorazili a neviem sa na ne vynadivat ;-) Baby su v nich velmi zlate a som rada, ze to nebudu saty kupovane na jednu prilezitost...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja budem mať 4 malé družičky a u nás nebolo možné aby mali všetky úplne rovnaké šaty - každej sa hodí iný strih, jedna sestra už malej kúpila, druhej sa také nepáčili a pod. takže u nás budú mať všetky baby biele dlhé šatičky - rôzny strih síce ale budú rozkošné. budú mať na rúčkach fialovú kvetinku - všetky rovnaké, aby ladili k celému štýlu aj výzdobe svadby a aby aspoň niečo mali rovnaké. pôjdu ako prvé a budú mať košíčky s lupienkami ruží a tie budú rozsýpať v uličke v kostole. a potom pôjde malý synovec s vankúšikom s obrúčkami :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?