Drevené srdiečka - magnetky - odporúčané predajne

Profilova fotka
Ahojte, chceme dať vyrobiť malé drevené srdiečka, ako darčeky pre svadobných hostí. Máme predstavu, ako by mohli vyzerať ale nevieme miesta, kde by nám ich mohli včas vyrobiť. Prosím Vás, ak máte tipy nápady, kde na koho sa v tomto smere obrátiť, dajte kľudne svoje návrhy, odporúčania. Najlepšie by nám vyhovovalo dať ich urobiť - bratislavský alebo košický kraj. Tento tip nás oslovil, už len vedieť kde ho vyrobia. Preferujeme pevné obchody pred internetovými dodávateľmi. Ale nebránime sa ani internetu..
Odpovedať
@luckamatus ak internet, skús sashe :) tam je gravírovaných vecí stále viac a viac
Odpovedať
ja som tiez vyuzila sashe na magnetky z dreva (konkretne GraviMel) :) bolo to relativne rychlo hotove a aj komunikacia bola super :)
Odpovedať
@luckamatus my sme tiež mali na svadbe takéto srdiečka a hosťom sa to veľmi páčilo :-) Boli veľmi prekvapení z nich :-) Boli krásne a rodičia mali trošku väčšie srdiečka, lebo v nich mali vyryté krásne poďakovanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej no super, ďakujeme za rady :) pozriem sashe teda
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus tam je snáď všetko :-) Dosť veľa vecí som si aj ja z tej stránky objednávala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chcela by som tiez nieco na taky styl si dat spravit ale nie zdreva ale nieco ako magnetky :-) Len neviem na koho sa mam s tym obratit, kde to robia. Neviete mi poradit? Strasne sa mi to paci a sme s priatelom rozmyslali nad tym, ze pre rodicov by sme dali urobit velke srdce, mali by to spolocne a napisat tam nieco dakovne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lessi12 Ahoj :) Ja ti môžem odporúčiť túto pani, alebo firmu. Nám robia krásne drevené magnetky. Pozri si ich tvorbu, možno ťa zaujmú. A robia aj tvoje spomínané poďakovania rodičom. Veľmi milý a spoľahlivý prístup majú : http://www.livastyl.eu/
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus nadherne su ich magnetky. Dakujem ti za link :-) ich tvorba je velmi pekna, no porozmyslame s priatelom a uvidime ako sa rozhodneme. A za ako dlho spravia magnetky? Sice ja mam momentalne dost casu zatial :-) Oni to posielaju postou, ci musim si ist pre ne osobne?
Odpovedať
Profilova fotka
@lessi12 Zamáličko :) Nám bolo povedané do dvoch týždňov. Včera sme objednali, tak uvidíme. A dajú sa prevziať aj osobne, aj poštou poslať, to je už na dohode oboch strán :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckamatus a odkial pochadzaju? a ty si si kolko davala robit a za aku sumu, ak sa ta mozem spytat? naozaj su velmi pekne, neviem sa nane vynadivat :-) cakam este manzela a som zvedava co na ne povie ale myslim si, ze sa mu budu pacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lessi12 Odpísala som ti do správičky sem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Urobíme akékoľvek návrhy gravírovaných magnetiek. Vyrobíme vzorový kus a naceníme. Posielame do 1 týždňa. Podklady posielajte mailom. Jaroslav H.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?