Družičkovské šaty. Platili ste im ich?

Baby, mam otazku :) Platili ste druzickam saty vy, ci ony same si ich platili?
Odpovedať
to by som aj ja rada vedela
Odpovedať
@tinytinkerbell Takze to je v podstate na nich, ze ako sa rozhodnu. Akurat rozmyslam nad tym, ze co potom so satami, no snazim sa vybrat take, aby si ich mohli nechat a vyuzit na dalsiu oslavu, popripade svadbu. Dakujem :)
Odpovedať
@tinytinkerbell jasne, ze si pomohla, ja mam s tym velke starosti teraz, lebo jedna chce dlhe, jedna kratke, a tazko vyhoviet vsetkym 4 aby boli spokojne, aj ked vravia, ze im to je jedno, chcem aby sa citili aj ony dobre a aby mohli tie saty neskor vyuzit.. Tak uvidim, co vymyslime :) Dakujem ti za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som svojim druzickam dala saty usit. nemala som uz na to totizto nervy, kazda chcela nieco ine :D ale chapem, kazda aj je uplne ina. stali ma 30 eur jedny + som dala usit este 4 kravaty druzbom rovnakych farieb. dokopy som platila 120 eur. uplne odporucam, krajcirka je v NR a usije hocico. ona si tie saty potom necha a poziciava...
Odpovedať
ahojte, ja som dnes objednala druzickam saty, platila som ich ja ale to preto ze tiez dlhe dohadovanie co ktora chce a aku ma velkost, tak som nakoniec rozhodla, ze najdem ja a zaplatim, a nasla som za 10eur jedny:) z bonprix, ale francuzskeho, tak uvidime. mam 3 druzicky takze ma to myslim vyslo uplne v poho, akurat moji rodicia sa hnevaju ze preco som im kupila saty, ale za 10eur jedny?...naviac zarabam a toto som zaplatila zo svojho, divny nie? Buduci piatok budu satky, odfotim ich, inak mam fotku na modelke v albume. ked budu hrozne tak ich vratim, som zvedava.
Odpovedať
@andrea9999 ved to je v pohode za 10 euro, ked budu pekne, preco nie, co tam po cene...daj potom foto, som zvedava, ja som tam tiez videla par peknych siat, ale bojim sa objednat, lebo jedny mam doma a nie som s nimi velmi spokojna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?