Kedy pozvať kamarátku za družičku?

Profilova fotka
Ahoj. Na svadbe planujem mat len jednu hlavnu druzicku, ktora bude zaroven moj svedok. Som jedinacik takze ziadna sestra. Vybrala som si kramaratku, s ktorou sa poznam od detsva a nejako to tahame uz viac nez 20 rokov. Nestretavame sa denne, ale aj tak si myslim ze je to najlepsia volba. Neviem vsak kedy ju mam oslovit. Chcela by som jej samozrejme dat taku tu peknu krabicku a tymto ju pozvat, ale neviem kedy je priskoro a kedy uz neskoro. Ocakavam totiz ze mi pomoze s vyberom siat, pripadne inych veci. Kedy ste pozyvali hlavnu druzicku vy?
Odpovedať
a kedy budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kuciara svadba bude az buduce leto
Odpovedať
Profilova fotka
@asperie pozeram, ze svadbu budes mat az v roku 2020 tak mas na pozyvanie este dost casu. riesila by som to az zaciatkom buduceho roka
Odpovedať
ja som svoje druzicky oslovavala cca rok pred svadbou :) samozrejme som im o tom hovorila aj pred tym a nejako 10 mesiacov pred svadbou som im davala tie balicky pre druzicky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aljusa332 to je co balicek pre druzicky?
Odpovedať
Profilova fotka
@ninkakele, odpovedam asi neskoro ale, Balicek pre druzicky je asi novinka poslednych rokov, alebo aspon ja si to myslim. Je to nejaka krabicka s malym darcekom pre druzicku aby si pamatala ten den: moze to obsahovat vinko, cokoladu, naramok, pohar, zrkadielko alebo podobne drobnosti :)
Odpovedať
@asperie ja som moju svedkyňu pozvala tak, že som jej zavolala, že ten blázon ma požiadal o ruku, či mi to pôjde dosvedčiť 😁 a to som ešte ani nevedela dátum svadby. Ten sme doladili až potom. Tiež to je kamoška od detstva a keď som priebežne potrebovala niečo pomôcť, tak som normálne poprosila hociktorúz kamošiek zo svadobných hostí, keďže ona žije v zahraničí. Ale na rozlúčke so slobodou trvala, že to musí ona a že to musí byť 🤣
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces balicek ak mozno by bolo fajn to jednoducho zakomponovat do neho a htovot. Tym padom by si nemusela ani nic hovorit, no na druhej strane ak ste kamoskami uz taku dobu, tak by to asi nemal byt pre teba ziadny problem ci???
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dávala takýto darček, vo vnútri krabičky bola šálka, čokoládky a lak na nechty :-) kúpila som darčekovú krabičku, urobila som si ten štítok a nalepila. snáď je to vidieť na foto :-) a dávala som to tak cca 6 mesiacov pred svadbou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?