Mám dať ušiť šaty pre družičky v rovnakom strihu?

Profilova fotka
:-) Ahojte nevestičky. Družičkám budem dávať šiť tutu sukne... najskor som premýšľala, že bude jedno či si dá jedna krátku, dlhú al. predok kratší a zadok dlhší...čo myslíte, rovnaký strih pre všetky?? samozrejme farba rovnaká... ďakujem za tipy a skúsenosti
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je jedno aku strih budu mat. Kazda nech si zvoli aky sa jej paci aby sa citila pohodlne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som napríklad vybrala dve farby - ružovú a cyklamenovu a dala im na výber aj farbu aj dĺžku lebo predsa nemusí každej sadnúť dlhá a zas naopak nie každej ide krátka tak isto aj s farbou a vyšlo mi to pekne 3 také a 3 také :)
Odpovedať
Tak tak, nech si zvolia dĺžku podľa vkusu a pohodlia :)
Odpovedať
Vieščo myslím si, že asi by bolo najlepšie im dať rovnako dlhý strih. Ja budem dávať družičkám šaty ale tiež budú všetky rovnaké aj farbovo a aj čo sa týka strihu :-) Je to na tebe ako sa ty rozhodneš
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám za rady...budúcu sobotu mám s nimi stretko, majú nejaké nápady a tipy na program, zábavu, atd, a tam sa chcem dohodnúť na tých sukniach... :-) určite dám vedieť
Odpovedať
@tixy a moc by to vadilo, keby nemali rovnaky strich, ved niektore druzicky nemavaju ani druh siat rovnaky. moja kamaratka, ked sa vidavala tak jej druzicky neboli az tak moc rovnake, co sa tyka oblecenim.
Odpovedať
@danadadka keď budú mať farbu rovnakú tak si myslím že by bolo lepšie keby strih necháš na nich. Vieš, nie každému sa hodí krátka sukňa. Niektoré baby majú škaredšie nohy a dlhými sukňami ich chcú zakryť. Radšej by som to nechala fakt na nich. Toto je môj názor:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danadadka a to im tie sukne ides aj platit, pre vsetky druzicky? To si dobra nevesticka :-) :-) Ale aby som napisala aj svoj nazor na tu dlzku. Tak si myslim ze by si to mala nechat na samotne druzicky, nech si dlzku vyberu oni. Ale dala by som na vyber asi iba bud kratku alebo dlhu. Tie tipy ze vpredu kratka vzadu dlha mi pridu uz take zastarale
Odpovedať
Profilova fotka
@ursulicia ahoj ano, tie sukne budem platit ja ... dakujem za radu.. ako som napísala vyššie budúcu sobotu sa mám s nimi stretnúť tak dám vám vedieť ako sme sa rozhodli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak stretnutie s družičkami za nami :) dohodnuta sukna jednej dlzky - v prílohe foto ako bude vyzerat :)
Odpovedať
@danadadka nádhera. pekné sú fakt a družičky budú mať teda rovnaký strih? Moje družičky na svadbe mali rovnaký strih a ah rovnakú farbu šiat. Najprv boli s tým problémy ale potom sa dokázali s tým stotožniť :-) Som sa im pohrozila, že mi ani svadbe nemusia byť a pomohlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_a22 ahoj ano budu mat rovnaky strih...ked bude finalna verzia dam foto 😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dominik_a22 no ty si mila, ze si sa vyhrazala druzickam :D nevesta za vsetky drobne
Odpovedať
Profilova fotka
@danadadka wau veľmi pekná sukňa, zaujímavá, takú som ešte asi ani nikde nevidela. A presne aj takú farbu budú mať?
Odpovedať
Profilova fotka
@gatialkadana ahoj, aaaano presne taku kombinaciu... bielo-hnedu :-)
Odpovedať
@danadadka nadherne su aj kombinacia je uzasna. Tie budes davat druzickam? Mas dobry vkus :-) Je to inspiracia pre ostatne zienky, ktore nevedia do coho navliect druzicky :-) Aj v inych farbach by som si ich vedela predstavit
Odpovedať
Profilova fotka
@adelinka_malinka ahoj, ďakujem ;-) áno túto farebnú kombináciu im budem dávať :-) presne tak ako píšeš hocijaká farba sa dá skombinovat..
Odpovedať
@markina88 teším sa teda na fotky, som zvedavá aké budú mať a aká bude finálna verzia:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danadadka pozeram ze stretnutie s druzickami dopadlo dobre, ze ste vybrali a navyse este aj velmi pekne sukienky ste vybrali. Aj farebne prevedenie bude take ako na obrazku?
Odpovedať
Profilova fotka
@ursulicia ahoj, ano dopadlo dobre.. vybrali sme, každá si dá dĺžku podľa seba.. satén a tyl kúpený :) odtieň hnedej je troška tmavší, ale presne takto.. ja budem mať po polnoci tiež túto len bez hnedej a celá biela :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky a kde dávate šit tie tutu sukne? poradte aj ja chcem dať robiť družičkám...Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka77 ahoj...davam si ich sit u krajicirky v trnave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danadadka dala by si kontakt? je aj na nete
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka77 ahoj napísala som ti do internej pošty... :) každá krajčírka ak sa jej ich chce robiť ti ich ušije.. všetko závisí od tvojho rozpočtu.. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?