Ahojte babenky chcem sa spýtať nebude hlúpe keď dám náramok pre družičku ten kvetinový len (mojej naj kamoške čo mi ide za svedka ? ) aby som si ju nejako označila :)
Všetky slobodné baby budú považované za družičky ale nechcem dávať všetkým lebo ich je dosť :/ čo mam robiť? poradte Ďakujem
ahoj, ja davam kvetinovy naramok sestre - svedkovi. Na svadbe budem mat asi 3-4 slobodne baby a na zenichovej strany asi dalsie 3, ale nepovazujem ich za druzicky, lebo nie vsetky maju partnerov / druzbov, preto ziadne kvetinky nebudu dostavat. Poznam len zvyk, ze ked su slobodni chlapi, tak si vyberaju v druzbovskom tanci druzicky, ona dostane kvietok, on pierko na sako...ale toto nie je nas pripad, lebo vacsina nasich hosti je vydatych, resp. su stabilne pary
- tak v prvom rade NEMUSIS nic :) vasa svadba, vas system, vase pravidla...
- v druhom rade - chces- daj, nechces-nedaj
my sme davali vsetkym chlapom pierka a slobodnym babam naramky kvietkove (ale bolo ich asi 5-6 kusov len, a pripravili si ich dievcata same pre seba z vlastnej iniciativy)
- ved nie ste nemtavi predpokladam, ste rodina, priatelia... normalne sa s tymi dievcatami dohodni ze ci by chceli a nech si spravia pripadne, mozno budes prekvapena ked ti povedia ze je to blbost, alebo ze chcu, alebo ze si spravia...
ahoj, ja som dala druzickam naramky a hlavnej druzicke aj kyticku s naramkom,co bola moja sestra ;-) mamke tiez kyticku modru ako som mala ja, švagrinej svetlo sivu kyticku a este najlepsej kamaratke svetlo modru kyticku :-)