Naramok pre druzicky

dobry den damy prajem ja som si nasla krasny naramok pre druzicky vedela by mi najaka dama prosim vas poradit kto by mi ho spravil??dakujem :-)
Odpovedať
Chod na sashe.sk a popytaj sa sikovnych zienok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, ja by som tiez chcela naramky pre druzicky, a este aj nejake pekne celenky do vlasov pre tie najmensie druzicky :-)kde by som take zohnala??
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora025 Ahoj, vyrobím ti .
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala zo sashe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej tie su uplne krasne :-) moja sestra teraz planuje svadbu a ja som jej tiez odporucila ze by mala druzickam dat vyrobit naramky, len ona je velmi narocna a sa bojim ze nezozeniem podla jej predstav.. ona chce aby mala kazda druzicka inej farby, a neviem kto nam to vyrobi.. poradte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne take naramky pre druzicky vyrobila moja kamaratka, ona sice tvrdi ze to neni vobec tazke vyrobit ale pre mna by to urcite bolo kedze som na taketo veci neni stvorena.. ja si radsej objednavam rucne vyrobene veci z internetu.. naposledy som si objednala aj rucne vyrobeneho psika a je to nas talizman ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to tiez nedokazala vyrobit.. pre mna to pride vsetko take narocne, nemam nato schopnosti a danosti vyrobit nieco take pekne :) tak jej to skusim pozriet niekde na internete a dufam ze nieco najdem..
Odpovedať
Profilova fotka
a tak mozno keby si skusila tak mozno ze by ti to islo, nepodcenuj sa hned.. vyskusaj a uvidis a ked ti to nepojde tak jej to objednaj z internetu.. ja by som si chcela teraz najst nejake pekne, rucne vyrobene nausnice, dufam ze nejake najdem chcem si spravit radost na vianoce:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@strakuska vsak ano to mas pravdu nemozem sa podcenovat ale aj tak viem ze by mi to neslo..ale pozerala som na internete rozne stranky kde predavaju handmade vyrobky a nasla som jednu celkom fajn, mozno by si si tam vybrala aj nejake nausnice..
Odpovedať
Profilova fotka
a aku si nasla? ja uz som pozerala nejake stranky ale ziadne rucne vyrobene nausnicky sa mi az tak nezapacili.. chcela by som fakt nejake ine ktore budem mat len ja a nikto iny
Odpovedať
Profilova fotka
prepac nejako som si nevsimla ze si mi tu pisala.. vies co ja som si nakoniec objednala nausnice z Mawilu, maju tam vela hand made vyrobkov, skus si pozriet, mozno sa ti tam nieco zapaci..ak by si chcela mozem ti poslat fotku tych nausnic do IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby potrebujem radu, budem mat svadbu a vsetci sa ma pytaju ci budu mat aj slobodne dievcata naramok na ruke. Ja som to najprv nechcela riesit, pride mi to ze to su len zbytocne vyhodene peniaze ale vsetci na mna tlacia ze teraz sa to dava druzickam, aky mate nato vy nazor?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danuska262 podľa môjho názoru je to tiež zbytočné. :) Jedine mamy, družička a svedkyňa dostanú náramky.
Odpovedať
@danuska262 Ahoj ak chces naramky, napisem ti spravu... a osobne sme naramky pre druzicky mali, bolo to podla mna mile spestrenie :) a to sme mali malu svadbu, ale aj tak sa mi to velmi pacilo, a baby boli hotove ake naramky dostali, teraz je to uz dost moderne :) Naramky sme davali druzickam...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za vase nazory, nakoniec som sa rozhodla ze predsa len dam spravit tie naramky druzickam..uz ked to ma byt pekny den tak nech to je zo vsetkym co k tomu patri:-) vsak svadbu mam len raz za zivot ( teda aspon dufam ) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danuska262 Danuška, ak ste zatiaľ ešte nenašli zhotoviteľa pre náramky, skúste sa mi ozvať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarmila8085 dakujem za ochotu, este ale popozeram na internete co najdem a keby nieco tak sa vam este ozvem ;-)
Odpovedať
a podla coho ste si urcili farbu naramkov pre druzicky??podla vyzdoby? ja este neviem ani ake naramky a ani akej farby :-( nemam ziadne napady, neviete mi poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
@1fifinka1 Myslim si ze by to malo byt podla vyzdoby. Aspon ja to tak chcem mat, ale urcite chcem nejaku kombinaciu. Nakolko som este neni rozhodnuta akej farby budem mat vyzdobu tak neviem ake naramky, ale asi to bude zalezat aj od toho ake najdem a kupim. Ja by som skor potrebovala radu ze kde take naramky dostat kupit?? Poradte ;-)
Odpovedať
@lara567 napisem ti spravu
Odpovedať
@1fifinka1 Nemusis to mat podla vyzdoby ale je to krajsie ked to ladi s vyzdobou. To uz zalezi na tebe ako sa to tebe paci. Mohla by som ti tiez poslat do spravy nazov jednej stranky kde som videla pekne naramky pre druzicky a su rucne vyrobene. Chces?
Odpovedať
Profilova fotka
@vevinaaa Dakujem ti za spravu:-) Prepac ze odpisujem az teraz ale nejako som nemala cas a az dnes som si pozerala tu tvoju stranku ale nasla som este aj dalsie kde predavaju a vedia vyrobit naramky, tak este sa musim rozhodnut. Popripade sa este ozvem ;-)
Odpovedať
@lara567 to je v poriadku :) ja postupne budem pridavat aj nove :) ved uvidis :) hlavne aby si ty bola spokojna :)
Odpovedať
@betusaaa Ak by si bola taka zlata tak by si mi mohla poslat nazov tej stranky. Jednu stranku som si uz pozerala ale tam sa mi moc tie naramky nepacia, tak by som si rada pozrela aj ine.
Odpovedať
Profilova fotka
Babule tak uz som sa konecne rozhodla a objednala som pre moje slobodne druzicky namarky z Mawilu. Farba tych naramkov sa mi moc nepacila ale nakontaktovala som sa na tetu ktora ich vyraba a povedala mi ze si mozem povedat akukolvek farbu a ze ona mi ich vyrobi. Tak som rada, za nejaky tyzden by mi mali aj prist ;-)
Odpovedať
aj ja by som potrebovala naramky ,ale slnecnicove..a to co som videla sa mi az tak nepaci...
Odpovedať
Ja som si naramky pre družičky vyrábala sama ... A jeden ma vyšiel cca 1€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?