Platí nevesta družičkám oblečenie a kytičky?

Chcela by som sa Vas spytat na Vase nazory ohladom druziciek a ich osatenia na svadbu. Budem mat asi 5 druziciek a chcu mat rovnake oblecko. Ako ste to riesili ak ste boli v podobnej situacii.Rozmyslala som nad variantom, ze by si to hradili sami ale bol by to svadobny dar pre mna. co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@makromolekula Ahoj! :) No, ja riešim to isté. Dala som mojim družičkám návrh či by si nechceli dať ušiť rovnaké šaty a oni súhlasili... Bolo to tak, že keď chcú, budem len rada a ak nie, nemusia... A oni boli také zlaté, že sa z toho ešte tešili. :-) A miesto kytiečiek im dám spraviť náramky zo živých kvetov na ruku. To budem platiť ja.. ;-)
Odpovedať
@katka-mis dakujem za reakciu:)takze platis naramky a ony sebe saty?
Odpovedať
Profilova fotka
@makromolekula Áno áno.. Presne tak! :-) Inak by to bolo riadne nákladné, uff... :-N :-D
Odpovedať
Na Slovensku malym druzickam platia princeznovske saty myslim rodicia; rovnako-satove dospele druzicky su tu pomerne 'mlada tradicia', takze je to len na vasej dohode, nie su ziadne pravidla; dolezite je akurat nenutit mat druzicky saty podla svojich nevestovskych predstav, pokial ony na to nemaju; v takom pripade hradi nevesta alebo necha vybrat druzicky to, co im je financne v pohode...- napriklad v US si saty/topanky/doplnky povacsine platia druzicky, v Britanii plati povacsine nevesta (preto na americkych svadbach je ovela viac druziciek ako na britskych :-D ) Neviem ako je to v ostatnych kutoch sveta...
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som riesila rovnaku dilemu...budem mat 6 druziciek v rovnakych satach, vsetky boli ochotne si ich zaplatit...ja im platim doplnky - celenku, sperky, tylovu spodnicu a kyticky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?