Saty pre 12-rocnu druzicku

Neviete niekto poradit, kde by sa dali zohnat dlhe pekne druzickovske saty pre 12-rocnu? Vopred dakujem za vsetky odpovede :)
Odpovedať
@simsdeny mojim družičkám dáva segra šaty šiť... ale ja som rozmýšľala aj nad tutu sukničkou, dobré je, že deťom pristane všetko ;-)
Odpovedať
@12iffka chceli sme sa vyhnut sitiu, tutu sukna je super, len moja buduca svokra (to je jej dcera), by nedala za nu tolko penazi, najlepsie by bolo keby najdeme v pozicovni nieco, len sa obavam ci pre take slecny tam aj nieco maju...a ja mam urcitu predstavu co by mali splnat tak neviem teda...
Odpovedať
Profilova fotka
@simsdeny Skus si zohnat niekde na nete TUTU suknicku, teraz je to strasne IN a myslim ze takym malym kočkam to velmi pristane :) dokupis nejaky pekny top, alebo bluzku jednoduchu a bude to mať šmrnc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 @simsdeny @12iffka Milé nevestičky 😉, sme svadobný salón Peter a Lucia. Ak hľadáte pekné, farebné tylové sukničky tak naše Lo-OK sukničky by mohli byť to správne riešenie. Šikovná krajčírka, slovenská výroba 😊. Viac o nás na našej stránke. Neváhajte nás kontaktovať. Vaši P&L
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@simsdeny ahoj, skus stranku www.detskesaty.sk. Kupovala som odtial saty pre neter a su velmi pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?