Šaty pre družičky

Ahojte nevesticky, mam uz aku-taku predstavu o satach pre druzicky a rozmyslam nad tym, ze co je financne vyhodnejsie-kupit saty, alebo ich dat usit? Treba mi kupit 4 saty, pomozte mi a poradte, ak mate skusenosti, dakujem :-)
Odpovedať
Jednoznacne usit. Kazda druzicka je ina, ine strihy, modely sa jej hodia, nemusia sa vsetkym pacit :) Ja odporucam usit z rovnakeho materialu rozne strihy podla predstavy druziciek. Krajcirky davaju aj mnozstevne zlavy :) ja som si davala sit tu, ale je to okolie MT, BA. http://www.satynamieru.sk/
Odpovedať
caute kocky, aj ja potrebujem takuto pomoc. Budem mat tri druzicky a tiez sa rozhodujeme ci saty kupit v obchode - kazda by mala mozno ine saty ale aspon ravnakej rafby, alebo je lepsie usit? Kolko to vyjde ak sa siju? Usiju ich presne na postavu?
Odpovedať
Ahojte, ja som kupovala saty pre moje tri druzicky na stranke bonprix, za prvy nakup je tam aj zlava, a maju aj dobre akcie. za troje saty som zaplatila dokopy 53 eur a boli fakt nadherne. Pridavam fotku. A satky som uz aj predala :) Fakt odporucam.
Odpovedať
Baby a kde kupim saty pre male druzicky ? 11 r a 8rocnu?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, aj ja rozmyslam nad tym usitim...lebo kazda ma inu postavu a bojim sa ze ked sa im kupia rovnake saty, tak im nebudu sediet a nebudu sa v nich citit dobre @sjuzn12 kolko si zaplatila priblizne za to usitie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?