12.9.2015 fotograf Topoľčany

25. nov 2014110

Dobrý deň, hľadám fotografa na celý svadobný deň, ktorý sa bude konať 12.9.2015 v Topoľčanoch. Bola by som rada, ak by sa zmestil do rozpočtu 400eur. Vopred veľmi pekne ďakujem za vaše referencie, prípadne cenové ponuky 🙂

• @mimusss  dobry, terin je volny 😉

• @mimusss  Ahoj 🙂 z osobnej skúsenosti ti odporúčam Ján Ducko zo Žiliny. Je aj tu v PRO, na fcb a má aj vlastnú stránku... Všetky základné veci tam nájdeš 🙂 A je skvelý!!!!

• Dobrý den,
    podívejte se prosím na naše internetové stránky. Pokud se Vám naše tvorba bude líbit, tak rádi Vaši svatbu nafotíme.
    Fotíme vždy ve dvou a do 400EUR se vlezeme i s cestou.

V případě jakýchkoliv dotazů jsem Vám k dispozici.

Hezký den

Martin Hnátek | MarLin Photography

• Sponzor fóra
  • @mimusss  pozrite si aj moje svadobné fotografie, som z Bánoviec 🙂

• @mimusss   Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• @mimusss  Dobrý deň, tiež sa Vám ponúkam ako fotograf, bližšie informácie mám uvedené na internetovej stránke.

• Dobrý deň do IP som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád na ne odpoviem 🙂

• Dobrý deň, poslal som Vám IP.

• @mimusss  Dobrý deň, aj ja posielam ponuku do IP. 😉

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @mimusss  Pekný deň prajem,rad ponúkneme svoje foto služby. Budem rád ak navštívite môj profil kde nájdete link na web a FB,kde si môžte pozrieť viacej mojich fotiek. Teším sa na prípadnú spoluprácu 😊

• Ďakujem všetkým za ponuky 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov