FOTO A KAMERA 21.4.2018 SVADBA KE-okolie ?????

4. okt 201770

Nenájde sa nejaký šikovný fotograf ma náš termín???

• Termín nateraz aktualny, budeme radi ak nazriete na naše portfolio VIDEO + FOTO.

• @nikki111111  Váš dátum mám voľný. Viac foto na webe.

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Sponzor fóra
  • @nikki111111  Venujte výberu fotografa dôkladnú pozornosť. Nezameriavajte sa na gýč a pózy, na ktorých nie ste vy. Myslite na to, že svadba je v prvom rade o vás dvoch a hľadajte takých fotografov, ktorí vašu lásku dokážu dostať do fotiek. Sladké štylizované princeznovské pózy tvoria iba malú časť toho, čo fotograf odovzdáva a bez problémov ich zvládne väčšina fotografov. No porozmýšľajte, či Vám je jedno, ako bude vyzerať zvyšok, pretože práve na tie zdanlivo jednoduché časti dňa potrebujete majstra. Na video odporúčam PANDORASBOX @pandak  a podrobnosti píšem do správy.

• @nikki111111  Dobrý deň termín máme volný. Pozrite si našu ponuku. Na prípadné otázky radi odpovieme. Pekný deň

• Sme tu pre Vás!

• dobrý deň ak by ste mali záujem váš termín máme ešte voľný do konca roka máme aj zľavy na svadobné balíky

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov