Foto aj kamera z okolia Tvrdošína, 11. 7. 2020

2. júl 201912

Okres: Tvrdošín, Námestovo, Dolný Kubín.

• Pekný deň, rád Vám ponúknem kameramana i fotografa zvlášť alebo i v jednom výhodnom balíčku
    Viac info o jednotlivých balíčkoch i na mojom webe , v prípade záujmu ma prosím kontaktujte .
    Pozdravujem - Milan , P.S. Žilina je blízko 😉

• Dobrý deň, pozrite si náš FB a web, kde nájdete cenník aj portfólio 😊 Cesta nie je problém 😉

• Kludne nás kontaktujte!

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, Váš termín mám tiež voľný, viac foto nájdete aj na FB: Kyria photography 🙂 fotím na celom SR aj v zahraničí

• Tvrdošín ...

• @michaela1995p  pozrite si aj moje svadobne fotografie na webe - docestovat nie je problem

• ak by ste mali záujem váš dátum svadby máme ešte voľný sme tu pre vás

• Dobrý deň prajem, skúste si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. 🙂 Pekný deň. 😉

• príjemný dobrý deň ... termín máme voľný ... posielam svoje balíky aj s cenami do internej pošty 😎

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
    PS: Momentálne pôsobíme v okolí Námestova.
    Ďakujem
    S pozdravom

• 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov