Foto + video 19.6.2021 - Trnava

Profilova fotka
Ahojte, hľadáme kameramana a fotografa na svadbu v Trnave, poraďte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý ďeň, ponuku som poslal do správy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miranda54
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, som priamo z TT. Pozrite si moju foto prácu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme priamo z Trnavy, robíme foto aj video 😉 Našu tvorbu aj kompletný cenník nájdete na našom webe 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie. Ak by Vás moja práca zaujala tak ma neváhajte kontaktovať, som Vám plne k dispozícii 🙂 S pozdravom a prianím pekného dňa Peter Školník - skolnikphotography
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiež mohol.
Odpovedať
Profilova fotka
@miranda54 Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodných balíčkov . Viac i na mojom webe-sú tam 4 základné časové balíčky + indi-vindi prístup . :-) V prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný. Môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. V prípade záujmu cenník viem poslať súkromne do správy. Pekný deň želám. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miranda54 Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
Profilova fotka
@miranda54 nahliadnite na môj web pre viac info :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste mali záujem termín svadby máme ešte voľný
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, cenovú ponuku posielam do správy. Prajem príjemné svadobné prípravy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?