Fotograf 21.07.2018

1. mar 201813

Dobry den, vypadla mi fotografka (bohuzial) takze hladam niekoho ineho na fotenir svadby v nitre na datum 21.7.2018. dakujem Bianka

• @bia06  Dobrý deň,

Váš termín mám voľný.

Nahliadnite na moj web

• Dobrý deń
    V prípade že ešte hľadáte fotografa na svadbu ozvite sa mi.
    Podrobnosti dohodneme osobne.
    S pozdravom
    Svetlana

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na we stránke. Rád Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Prajem Vám príjemný deň, Martin

• Sponzor fóra
  • Ahoj, termín mám voľný. Skúste si pozrieť moju prácu na webe. Krátke videoprezentácie si viete pozrieť tu  alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=OttdHljxWsM&t=1s. V IP nájdete odo mňa správu s ponukou. Prajem pekný večer 😉

• @bia06  Dobry den,
    som priamo z Nitry, Nech sa paci, mozete si pozriet moju ponuku tu, alebo na mojej webstranke.
    Ak Vas moja tvorba zaujme, nevahate ma kontaktovat.
    Poslal som Vam taktiez spravu.

Zelam pekny den.
    Be happy 😉

• Dobrý večer, tento termín mám voľný, som od TT. Píšem správu 😉

• Pekný deň,

Váš termín mám zatiaľ voľný 🙂

• @bia06  Dobry den tento termin mam este volny 🙂 Mozete si pozriet moju pracu: FB studio enjoy a web, som z Nitry

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• dobrý deň ak by ste mali záujem termín máme ešte k dispozícií máme do konca Februára aj Valentínske zľavy na balíčky

• termín mám voľný ... posielam svadobnú ponuku

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný 🙂 V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov