@suec ahoj, odporucani a ponuk dostanes tolko ze sa ti z toho hlava bude tocit ;-) Trochu pomoze ak napises 1) miesto svadby a 2) predpokladany rozsah fotenia. Ceny profesionalov sa hybu od cca 500e a vyssie (za celu svadbu), cize ak je tvoja hruba predstava o rozpocte na fotografa pod touto hranicou je fajn napisat aj tvoj limit, aby si obmedzila ponuky od tych, ktori su vyrazne nad tvoj limit.
Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. To pisem len na vysvetlenie k tomu, ze je fajn napisat miesto svadby. Ale je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás.
Držím palce, aby si vyberala podľa správnych kritérií - ak by si chcela nejakú nápovedu ako vybrat fotografa, skús pozrieť blog na mojej webke. Na webke nájdes aj môj cenník, keby ta oslovila moja práca.
Dobrý deň,
rada Vám ponúknem naše foto alebo video služby.
V prípade, že Vás zaujala naša tvorba rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. :-)
Ďakujem
S pozdravom
@suec Pekný deň Vám prajem, Váš termín mám voľný a rád budem Vašim fotografom. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Martin