Fotograf 8.9.2018 okres piestany hlohovec

4. júl 20186

Hladam fotografa na 8.9. V okrese hc pn

• Dobry vecer, termin mam este volny. Budem rad, ked nahliadnete do mojho portfolia tu a na mojom webe a ak Vas zaujme kludne sa ozvite 🙂

• Dobry den! Termin mame volny, rádi Vám ponúkneme svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte.

• @svetlusb  Dobry deň, v prípade záujmu si skúste kliknúť na moju webovú stránku, nájdete tam aj portfólio aj cenník služieb.

• Sponzor fóra
  • @svetlusb  termin mam volny, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe

• Milá nevesta 😊 Váš termín svadby mám zatiaľ voľný. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Viac mojej práce nájdete na mojej FB stránke.

• Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia. Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke, kde nájdete aj moje portfolio a cennik.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov