Fotograf a kameraman 13.06.2020, Ružomberok

8. jún 202116

Ahojte,
hľadáme kameramana a fotografa na svadbu na 13.06.2020.
Vedeli by ste poradiť.
Vďaka.

• @zuzika1306  
    ahoj, pozrite si moje portfolio a referencie na webe, v pripade zaujmu ma kontaktujte.
    Tomas
    .

• moja tvorba a info na webe 🙂

• Písala som správu 💛

• Sponzor fóra
  • @zuzika1306  Dobrý deň, termín mám voľný, píšem správu 🙂

• Dobry den, termin 13.6.2020 mame zatial volny. V ponuke najdete foto a aj video sluzby a este posledny par pre sozonu 2020 moze mat zvyhodnenu cenu na baliky foto+video. Balik foto EXKLUSIV + VIDEO cinematic video - 999 eur (bezna cena 1299 eur), balik foto EXKLUSIV + VIDEO classic video - 1149 eur (bezna cena 1399 eur). V pripade, ze Vam ponuka vyhovuje a paci sa Vam nasa tvorba nevahejte nas kontaktovat.
    Prajeme prijemne svadobne planovanie
    tim FOTOSUCHX

• termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás

• @zuzika1306  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, cennik a aj viac info na webe

• @zuzika1306  
    Pekný deň,rád Vám ponúknem Video i Foto služby v zohranej dvojici a výhodnom balíčku ,,2 v 1,,
    Viac i na mojom webe,v prípade záujmu ma prosím kontaktujte.Pozdravujem, Milan

• Dobrý deň, naše služby sú Vám k dispozícii. Budeme radi ak nazriete na naše portfolio, pozriete si recenzie či ukažky prác. Teraz aj výhodne balíčky VIDEO + FOTO.

• Banská Bystrica a okolie, svadobné balíky od 199€, voľné termíny 2020 😉

• Dobrý deň, @zuzika1306  rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Fotím svadobnú reportáž plnú emócií. Pozrite si moju stránku a zvlášť môj blog, kde nájdete veľa informácií pre nevesty a tiež článkov o tom, ako premýšľam. Veľmi rád budem Vašim fotografom. Keď je moja tvorba to, čo si želáte, kľudne sa pýtajte ďalšie otázky. Ďakujem a prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Funnyfoto.sk 0901711843

• Zdravím ,hľadám kameramana aj fotografa na svadbu 14.8. vie niekto poradiť ďakujem

• @barbora_hubova  Dobrý deň Barbora, váš termín mám ešte voľný

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov