Fotograf Banska Bystrica 25.8.2018

26. nov 201780

Dobrý deň, hľadáme fotografa na našu svadbu 25.8.2018 - BB. Ďakujem

• @aandyy66  Dobrý deň, rád budem Vašim svadobným fotografom. Som zo Zvolena. Pozrite si moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, kedykoľvek ma kontaktujte 🙂 Prajem Vám príjemný deň, Martin

• @aandyy66  Neurobte tu chybu, ze si budete pozerat LEN na fotky. Tie sú dôležité, ale rovnako dôležite je ako vznikajú, či je pri nich zábava, alebo stres, kopa opakovania záberov a celodenné režírovanie, alebo o fotografovi ani nebudete vedieť. Zistite si kedy vam fotograf fotky doda, v akej kvalite, s akym spracovanim. Keď sa porozprávate s fotografmi, zistite, aké sú vaše potreby a ich riešenia problémov. Budte narocna, chcite o fotografovi vediet viac nez len ze si pozriete 5 jeho najdokonalejsich fotiek z poslednych 4 rokov fotenia.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe 🙂

• Dobrý deň! Termin mam volny. Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio))

• @aandyy66  dobry den, vas termin mame zatial volny. prosim pozrite moj profil a nasu webovu stranku, kde mozete vidiet cele svadby. v pripade zaujmu, ma prosim kontaktujte, dakujem a zelam prijemne svadobne pripravy 🙂

• Dobry den,

jednoznacne www.fotomilan.sk

perfektny clovek ktory vie precitit svoju pracu a vyjadrit to cez objektiv.,

vsak presvedcte sa sami a nebudete lutovat 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov