Fotograf do 600e okolie Nitry, Topolčian ,Banoviec

21. okt 201436

Ahoj prosím poradte z vlestnaj skusenosti fotografa na svadbu. neviem sa rozhodnut koho tak prosim o pozitivne i negativne skusenosti. moc ďakujem. Evnet.mali ste niekto fotografa z fotoatelierbn?

• lubosvrtik.sk  krasne fotky, super pristup....

• Dobrý deň,
    poslala som Vám IP s informáciami o nás 🙂 V prípade záujmu sa s Vami rada skontaktujem 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom
    Lucia Laczová

• Sponzor fóra
  • Poslal som Vam IP

• Ponuka zaslaná internou poštou a viac info na stránkach ...

• @baruss  mne osobne sa fotky fotoatelieru bn velmi nepacia.. moznu su lacni, ale tych by som brala ozaj iba ak by som si lepsie nemohla dovolit.. ale to je len moj nazor, mozno su tu aj taki co ich mali a styl ich fotiek im vyhovoval. taky je moj subjektivny nazor

• @baruss  Dobrý, hodnotenia mojich klientov su na FB stranke je ich tam viac ako 80. Rad vás nafotím mojim špeciálnym okom 🙂

• @baruss  som z Bánoviec, moje najnovsie svadobne fotografie si pozrite na facebooku 🙂

• @atrin  no ja som tiez o nich neni presvedcena... nedavno som videla fotky co fotili ako fotky pekne ale obyc...

• Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu 🙂

• Dobrý večer do IP som Vám poslal ponuku. Dúfam že Vás zaujme 🙂

• @baruss  no, hej, vlastne to je to prave pomenovanie.. ze je to take obycajne.. mne sa pacia fotky ked su take farebne upravovane a je to vidiet ze sa s tym fotograf vie pohrat. a nie ze len nacvakat a hotovo

• @atrin  jjj no músim teda ešte hladat... lebo ako vídim kopec fotografov je už vyobjednávaných 😞 a to som si myslela že mám ešte čas 😦

• ja si myslim ze urcite niekoho najdes.. a v tej cene co si napisala sa uz da najst nieco schopne. z tvojho okolia by som ti vedela asi tychto vymenovat - palo cibula, peter duchovic, tomas paule, nikoleta jancichova, katarina komzikova, nikola bodova a este sa mi paci aj patrik levicky, ale ten je asi zo zlatych moraviec. co sa tyka ich cien tak to ale netusim 😐 ale urcite lacnejsie nez zitnanska 😃

• @atrin  no to dúfam 🙂 ja som ešte zvažovala i roba fojtika ale tam je tá cena podobná ako u žitnanskej.. a zase robit pomaly 2 mesiace na fotografa sa mi neche... každopádne dakujem za názor 😎

• Sponzor fóra
  • @baruss  pocula som uz o nom.. bola som sa ale pozriet na jeho blog lebo som si nevedela jeho tvorbu velmi predstavit.. a veru vcelku kreativne zabery.. ale to tak byva... pekne to moze byt akokolvek, ale cena proste nepusti...

• @baruss  ahoj 🙂 Pána Fojtíka naši poznajú, ale aj tak som sa neodvážila osloviť ho... kvôli cene, si len myslím, že je vyššia, lebo som nenašla zverejnený cenník... Veľmi milý človek, nádherná práca!
    My máme zo ZA Jána Ducka, ešte sme sa nestretli, tak uvidím, ako to dopadne 🙂 Vyberali sme ho v decembri, sa mi páčil, no aj tá cena bola dobrá 🙂
    Ale keď sa tak zamýšľam, teraz by som možno riskla požiadať p. Fojtíka o zľavu... Poslala by si mi prosím do IP jeho ceny? (Len pre zaujímavosť 🙂 )

• http://www.zahumensky.com/ Neviem síce odkiaľ je, ale má krásnu tvorbu 🙂 Zdá sa mi, že ho tu mali nevestičky zo západu...

• Ľuboš Bórik- pozri moje svadobné fotky 🙂 Alebo Tibor Bubeník, ale on je trošku drahší

• Bórik a Bubeník sú špička na SK🙂

• @baruss  nasa praca sa Vam pacit bude urcite, staci sa ozvat a zaistit nas na Vas termin 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby

• ja odporúčam JL foto - Hlohovec 🙂

• Rad vam ponuknem moje sluzby 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• veľmi odporúčam http://www.alafetaphoto.sk/ 🙂

• @baruss  Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Leada photostudio-Dita Fiebigova z Nitry, zo všetkým nám poradila a aj napriek tomu, že sa neradi fotíme máme krásne fotky, ktoré sme si sami vybrali, môžem len odporučiť.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov