Fotograf/fotografka v Martine 06/08/2022

4. apr 20227

Ahojte, moja sestra ide mat svadbu v 06/08/2022 v Martine. Hľadáme nejakého šikovného fotografa, nemusí byť ani svadobný a ani profesionálny s 30 ročnou praxou. Proste niekto koho baví fotiť a chcel by ísť nafotiť jednu malú svadbu.
Ďakujem

• Dobrý deň, Váš termín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie - a ak by Vás moja práca zaujala neváhajte ma kontaktovať - som Vám plne k dispozícii.
    S pozdravom a prianím pekného dňa
    skolnikphotography

• Dobrý deň,
    termín mám ešte voľný posielam Vám SS.

• Dobrý deň,
    termín mám voľný 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,

váš termín svadby mám voľný, pozrite si moje portfólio 🙂

• Dobrý deň. Rád nafotím Vašej sestre svadbu. Prosím, pozrite si moju stránku a FB. Termín je voľný, určite sa dohodneme.

• @kristina_frkanova  nech sa paci, mna bavi velmi fotenie, ak sa Vam moje fotky pacia (bud tu v portfoliu alebo na www) som Vam k dispozicii.

Pekny den

Zuzana

P.S. O svadbach pisem aj blogy - https://mojasvadba.zoznam.sk/catalog/vendor/zuzanaminarovicova/article/svadba-na-ktoru-som-sa-dlllllho-tesila-9jddrw/

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Pekný deň,

ak by sa Vám moja výsledna práca z fotografovania svadieb zapáčila, termín mám voľný 🙂 viac mojich fotiek si nájdete v mojom portfóliu na mojasvadba alebo na mojej webovej stránke.

S pozdravom

Michal Ancin

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov