Ahojte už sa trošku obzerám po fotografovi aj ked je mozno este cas predsa len by sme radi vedeli aj pribliznu cenovu ponuku
Svadbu planujeme 10,10,2020 v Žiline.
Chceli by sme fotky aj z obradu aj z posedenia a aj svadobne.
Kedže si to hradime my a bude to mala svadba cca 30 ludi nechceli by sme prehnanu cenu .. viete niekoho odporucit s kym ste boli spokojní a hlavne uvolnení ?? dakujem :)
@moncacko123
Pekný deň,rád sa s Vami stretnem za pozretie celých svadieb.
Som z KNM,takže operatívne sa vieme dohodnúť .Viac info i na mojej web stránke.
Pozdravujem, Milan
@moncacko123 pozdravujem vas. ja si myslim, ze vzhladom na vase poziadavky, je zrejme ozaj prilis skoro venovat sa teme fotograf.
prvym dovodom je termin - je to o 14 mesiacov a profesional sa vam na takyto termin nezaviaze inak ako so svojou plnou cenou. na cenu nema totiz vplyv to, ci je svadba velka alebo mala - fotograf bude tak ci tak pracovat cely den a urobi pre vas to iste, ako pre kazdeho ineho klienta. rozdiel je iba v tom, ze ak vas bude 30, tak na fotkach bude kazdy viackrat. ak by vas bolo 200, tak je pravdepodobny presny opak :)
druhym dovodom je termin - 101020 je vychyteny datum a bude po nom velky dopyt. kazdy lepsi fotograf bude obsadeny a vam ostane iba druha kategoria. moze to vyznievat, ze prave tento argument by vas mal hnat do hladania a rychleho objednania, no kedze hladate "neprehnanu" cenu, je nerealne, ze vam ju niekto na takyto datum poskytne. jednym dychom dodavam, ze zatial nevieme, co si pod pojmom neprehnana cena predstavujete :)
co sa tyka vasej poziadavky na fotografa, pri ktorom sa budete citit uvolneni, tu by ste nemali mat problem. zakladnou vlastnostou kazdeho profesionala by malo byt nestresovanie nevesty a prijemne vystupovanie. to splname takmer vsetci, urcite sa nemusite bat nejakej nervozity. a kedze ide v prvom rade o fotky, tak sa mozete zamerat na hladanie majstra svojho remesla.
opakujem, mala svadba neznamena malo roboty - naopak, castokrat je ovela narocnejsie nafotit zaujimavo nieco, kde sa prakticky nic nedeje. na to potrebujete velmi sikovneho fotografa.
@photostancik Áno, častá kalkulácia klientov je 60 min. video stojí 1000 Eur, takže 6 min. by malo stáť 100 Eur. Určite by bolo na mieste radšej uviesť rozpočet a ozve sa ten, kto do toho je ochotný ísť. A sám som tiež na vlastnej koži zistil, že malá svadba býva veľkou výzvou, námety sa nenúkajú samé, treba ich niekedy dolovať z ničoho.
Dobrý deň,
rada Vám ponúknem naše služby. :-)
V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
Ďakujem
S pozdravom