Fotograf Marek Bartoš z Bratislavy - naša skúsenosť

Na zaciatok chcem upozornit, ze ide o fotografa z BA (fotograf ma bohuzial menovca v CR, jeho sa recenzia netyka, nepoznam ho a nemam s nim skusenost). Chcem vas upozornit na tohto fotografa, pokazil nam cely dojem zo svadby. Hovori si fotograf, no kazdy by dokazal nacvakat fotky tak neprofesionalne ako on dokonca si dovolim tvrdit, ze nefotograf by to dokazal lepsie! Podsekane nohy, hlavy katastrofa, same vyhovorky. Nezachytil dolezite momenty, na svadbe sa zabaval nerobil svoju pracu. Nakolko odmietal riesit nase staznosti a absolutne sa s nami odmietol bavit riesime ho s policiou. Nevystavuje ani faktury, takze danovy podvod ako lusk! Chcem vas upozornit, aby ste si od neho nedali fotit svadbu, ani nic ine. Budete sklamany a ten cas sa uz neda vratit spat. FB profil fotografa: https://m.facebook.com/profile.php?id...
Odpovedať
Mozeme vidiet odkaz na portfolio? Facebook, web?
Odpovedať
Profilova fotka
@vladomiklos napisal som mu, aby mohol reagovat. uvidime, ci sa ozve :)
Odpovedať
@vladomiklos https://m.facebook.com/profile.php?id...
Odpovedať
@sabinkamatko a podla coho ste si ho objednali? Lebo nevidim ziadne poriadne portfolio, fotky zo svadieb
Odpovedať
Profilova fotka
@sabinkamatko dobry vecer, existuju minimalne dvaja fotografi s tymto menom, takze vas nadpis moze velmi vyrazne pokazit meno minimalne jednemu z nich. poziadajte prosim admina, aby tento nadpis upravil - google ho coskoro naindexuje a vo vsetkych vyhladavacoch bude svietit toto meno ako meno fotografa, ktory neposkytuje dobre sluzby.
Odpovedať
@daniela.ho fotil kamaratom svadbu a im nafotil uplne ine fotky, bez noh mali cca 5 fotiek. My na 65tich a to som ratala len tam kde sklonit fotak mohol lebo nad nami kopec steny, celkovo ich je viac. A 15x odseknuta hlava (hlavme v kostole pri vymene prstiekov, podpisovani...) Hlavne ze svedkovia su cely, ale zenich a nevesta asi neboli podstatny.
Odpovedať
@photostancik preto som pridala link ma fb
Odpovedať
Profilova fotka
@sabinkamatko to je ale iba vysvetlenie pre tych, ktori budu čítať forum. Ak si ale niekto na googli zada dane meno, ukaze sa len nadpis a to bude mnohym stacit... nemusi čítať link, nadpis ho automaticky od fotografa odradi
Odpovedať
@sabinkamatko Link na fb ste pridali az po mojej vyzve. Ludia su lenivi a ked si do google zadaju meno fotografa a uvidia POZOR!!! NEODPORUCAM!!!, tak ani nerozkliknu link a rovno idu hladat ineho fotografa. Mali by ste dat pozor, aby sa Vasa aktivita neobratila proti Vam, ked to najde iny fotograf s rovnakym menom. Mimochodom, kde je administrator? Platime si 200 eur rocne a nie je tu nikto, kto by to tu riadil?
Odpovedať
Uz je to na googli. Staci napisat "marek bartos fotograf" a hned treti odkaz vedie sem. Google si vsetky stranky uklada do pamate, preto ak aj administrator zmaze tuto debatu, tak cez google sa da otvorit z archivu, co moze byt neprijemne pre obe strany.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny den, Fotografa nepoznam, asi ani jeho pracu ... Ale ak davate zlu recenziu na kohokolvek, bolo by fajn pridat/ukazat nejake konkretne fotky z Vasej svadby, ktore su podla Vas zle... Ono umenie a fotografia je velmi zradne :) Cize take "odseknutie hlav a noh" moze znamenat bud naozaj zle fotky, alebo naozaj dobre fotky, kde je len kompozicia nepochopena klientom. Ja sama odsekavam nohy a hlavy /rovnako ako aj vela inych fotografov/ a nieje to ani chyba, ani vada. Ale skor zamer... Zlu recenziu moze pridat ktokolvek na kohokolvek a ked to ma byt objektivne tak by bolo dobre si svoje tvrdenie obhajit a preukazat nejakymi fotkami/dokazmi... Inak by sem mohol napisat hocikto zle recenzie napr na konkurenciu a len mu tym zamerne uskodit...
Odpovedať
@shphoto ak si myslite, ze je v poriadku, ak sa fotime s rodinou a znamymi su takto v pohode bez noh? A ze pri vymene obrucok mame pol alebo stvrt hlavy, tak isto pri podpisoch v kostole, no svedkyniam je vidno pekne do vystrihu a su cele.A kebyze neviem ze mam vlecku na satach tak sa to s fotiek nedozviem, lebo nemam skoro nikde nohy!!! Len som chcela uporozrit na tohto ,,pana fotografa,, aby neboli nevesty sklamane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sabinkamatko vsetko chapeme, avsak poskodzujete fotografa, ktory s tym nema nic spolocne. podla mna by ste to mali okamzite riesit
Odpovedať
Dobrý večer, Ja mám od tohoto fotografa tehotenské fotografie a sú naozaj krásne. Profesionálne aj umelecké, žiaden gýč. Dokonca mi fotil už aj dcérku. Taktiež perfektné. Videla som jeho portfólio, mali sme niekoľko sedení, kde sme si dohadovali čo a ako, ukázal mi svoju tvorbu. Neviem či ste si zháňali fotografa na poslednú chvílu, ale ku mne sa správal na úrovni. A ešte k tomu som dostala naozaj veľa fotiek, aj na CD aj vytlačené a aj na USB. Ja si osobne myslím, že keď chcem mať fotky podľa mojich predstáv, tak si to treba vydiskutovať vopred. Vôbec mi toto nesedí na Mareka Bartoša. Už týmto ste poškodili jeho meno, nakoľko moja známa, ktorá si hľadá fotografa toto našla, a hneď ma kontaktovala či ide o fotografa , ktorý fotil moje fotky. Som veľmi prekvapená, lebo som videla fotky zo svadieb, a teda všetky sa mi naozaj páčili. Podľa mňa pri výmene prstienkov je pekný detail na ruky, ale myslím že to ste si mali vydiskutovať, ak ste radšej chceli celok a nie detail. Pretože aj ja mám fotografie papučiek na brušku a je to detail. Práve naopak, mal umelecké cítenie. Zjavne Vám vadil umelecký zámer, ja som po stretnutiach hneď vedela, či sa mi to páči alebo nie. A bola som naozaj spokojná. Škoda len, že teraz má poškodené meno, a už ani spokojné a kladné hodnotenia to nijako nezmenia. Pekný večer všetkým.
Odpovedať
@photostancik myslim, ze s diskusie jasne vyplyva o koho ide. Nanestastie existuju menovci, co som netusila. Ja s temou nic spravit neviem. V dobrej viere som chcela upozornit buduce nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@sabinkamatko prepacte, ale bud to nechcete alebo neviete pochopit. existuju dvaja ludia, ktori sa volaju rovnako a obaja su fotografi. vy sice riesite iba jedneho z nich, avsak tym, co ste sem napisali, poskodzujete aj druheho. fakt nechapete, ze tu nejde o diskusiu, ale o google??? ten druhy clovek, ktory ani netusi, kto ste, je uz teraz na dlhe obdobie poznaceny vasim prispevkom. a vy uplne vazne napisete, ze s tym nic spravit neviete. nechcem napisat, ze vam to je jedno, hoci ten dojem mam. vazne dufam, ze sa mylim. ak s tym nic nebudete robit, tak v tejto chvili uz toho druheho fotografa poskodzujete umyselne.
Odpovedať
@barbortami Bohizial sme ho ma poslednu chvilu nezhanali, co je smustne bol nam dohodeny po znamosti. Pred svadnou vsetko ok. Po svadbe ked sme chceli reklamovat spraval sa arogantne a odmietal stretnutie. Vyrazne som mu pred svadbou povedala, ze neznasam odseknute nohy ma fotkach a co n spravil ma šokovalo. Cela rodina skoro infarkt dostala.
Odpovedať
Profilova fotka
Názov diskusie som upravila a počase sa zobrazovanie zmení aj na google, ale to môže pár dní trvať. @vladomiklos ak by sme diskusiu zmazali, tak po čase by sa prestala zobrazovať aj na google, nie je pravda, že by ju mal google v archíve. Ak by prišlo k zmazaniu diskusie, tak by sa síce na google ešte nejaký čas zobrazovala, ale po kliknutí na odkaz by sa diskusia nezobrazila. A po nejakom čase by sa prestala indexovať úplne.
Odpovedať
@janamartish momentalne je v google archivovana verzia z 9.9.2017 22:47. Vo vysledkoch vyhladavania kliknite na malu zelenu sipku a ukaze sa vam archivovana stranka s povodnym obsahom. Ak google za par dni zmeni nadpis aj u seba, tak to nic nezmeni na tom, ze po zadani textu "fotograf marek bartos" sa hned hore vo vysledkoch vyhladavania zobrazi negativny text o marekovi bartosovi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?