Fotograf Marek Suchý

ahojte, chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti (pozitívne aj negativne) s fotografom Marekom Suchým? dakujeeem za odpovede ;-)
Odpovedať
@kikusik23 Chcem sa podelit o velmi nekorektny a neprofesionalny postup pana fotografa Sucheho a jeho manzelky,ktora zabezpecuje zaznam na videokameru.Dotycny manzelsky par bol kontaktovany mojou sestrou. Pan fotograf si uctuje nemale ciastky za svoje profesionalne sluzby a preto si myslim, ze ustretovost a najma korektnost by mala byt sucastou jeho profesie. Na jeho stranke najdete osobitnu sumu za foto a svadobne video.Po telefonnom rozhovore,ked pan fotograf sestre povedal,ze je zatial prva a nikoho na ten termin nema,sa sestra opytala,ci je mozne aby fotograf nepracoval sucasne s jeho manzelkou,ktora mala danu svadbu natacat na video kameru.A ze ked teda nie,tak sa dohodnu len na foteni. Avsak po porade s manzelkou, sa tito podnikatelia rozhodli,ze to uz nie je mozne a ze teda uz ju nebudu ani fotit,lebo vraj uz su na ten termin zrazu obsadeni a vidina vacsieho zisku bola ocividne silnejsia.Tento pan fotograf musi byt velky pan ,ked mu je suma vyse 400 € malo a to hlavne v Banskobystrickom okrese,kde ludia zvazia kazdu korunu. Tymto pozdravujem pan Sucheho a chcem mu odkazat,ze takto sa bizns nerobi.Ak poskytujem fotenie a kamerovanie vylucne spolu,tak si to napisem na webovu stranku a nerozpravam ze je mozne jedno,alebo druhe a hlavne neprislubim nieco a zrazu ked sa vo mne ozve chamtive ja, nevezmem svoje slovo spat.
Odpovedať
Profilova fotka
@daisydee tak to mi je ľúto že máš takúto zlú skúsenosť s nimi :-| ja ich tiež chcem na svoju svadbu a spoluprácu s nimi si môžem zatiaľ len pochvaľovať ..... možno ste sa mohli skúsiť popýtať na iný termín, nechcem ich obhajovať alebo čo ale viem že všetci to robia tak, ale nie všetci to píšu že väčšia ponuka má prednosť, a medzi časom sa mohol niekto ozvať jeho manželke a zarezervoval si ich, to vieš kým nemáš podpísanú zmluvu tak ten termín je stále voľný, aj ked ty im môžeš dať vedieť že by si chcela ten a ten termín vždy je riziko že ti ho niekto vyfúkne kým nemáš podpísanú zmluvu, ja tiež trpnem aby mi takto niekto neprebral tiež ešte nemám podpísanú zmluvu takže tak, držím palce aby ste našli niekoho kto sa vám bude páčiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
presne tak, suhalsim s mery177, komunikacia s p. Suchym je fajn, nezdal sa mi taky, akeho si ho opisala. ide naozaj len o to, ze kym nemas zmluvu, nemas nic... ja tiez este nemam nic podpisane, preto ked sa rozpravam s p. Suchym, vzdy mi odpoveda v tom potencialnom zmysle - teda, ze ak budeme spolu fotit,...a podobne. A bohuzial, kazda koruna sa pocita vsade, nie je to len o tych, co chystaju svadbu,ale aj o tych, na tej druhej strane, aj oni platia ucty.
Odpovedať
Ahojte, ja mozem dat len dobre ohlasy. Pana fotografa Sucheho mame zajednaneho na nasu svadbu v juli. A fotime sa v piatok pred svadbou. Bol velmi zlaty aj na stretnuti aj pri komunikacii. z teraz sa tesim na foto a spolupracu s nim. Sam nam navrhol kedy a kde by bolo dobre fotenie. Hodnotim na 1 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ozivujem temu, mate este niekto skusenosti s manzelmi suchymi? dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?