Fotograf na 10.9.2016 - Moderné fotky pre mladý pár

6. okt 201517

Hladame vynikajuceho fotografa ci fotografku na nasu svadbu, ktora bude 10.9.2016 v okoli Bratislavy (asi Modra alebo Pezinok). Sme mlady par, mame radi krasne moderne ale zaroven jednoduche veci. Milujeme spontannost, tradiciu a motto menej je viac, teda v jednoduchosti je krasa. Nechceme nic strojene, strohe, precackane, gycove a podobne.. Chceli by sme, aby fotograf priniesol na fotenie aj svoje napady kompozicie. Nechce sa mi v ten den vymyslat pozy.. Radi si nechame poradit. Tesime sa na ponuky 😃

• Pekný deň,

opis myslím sedí na mňa... 😃

Skúste pozrieť moje práce 🙂
    Termín mám zatiaľ voľný a som z Bratislavy.

• Dobrý deň @iviashop  , termín voľný, popis sedí 😉

• Dobrý deň, som z BA skúste si pozrieť moju stránku 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobry vecer...ak by nahodou zaujala aj moja praca budem rad ak sa ozvete...datum je ZATIAL volny....

• Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ moja práca zaujme, rád poskytnem ďalšie info. S pozdravom

• Dobrý deň,
    momentálne máme pre snúbenecké páry AKCIU.
    V prípade záujmu Vám pošlem viac informácií. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• ahoj, ak Vas moje fotky zaujali, velmi rad poskytnem dalsie info.

• Ahoj, som z MA takže k Vám to mám kúsok. Skúste pozrieť tvorbu a web, snáď oslovím 🙂

• Dobrý deň aj my máme váš termín ešte voľný ak by sa vám zapáčila naša tvorba neváhajte sa nám ozvať 😃

• @shphoto
    @nikoletka258
    Dobrý deň, chcela by som Vás len touto cestou poprosiť, aby ste do fóra vkladali max. 3 kusy fotografií 🙂 Chceme, aby fórum bolo čo najprehľadnejšie, aby si každý našiel hneď to, čo potrebuje.
    Stále platí, že Vašou hlavnou prezentačnou platformou je Váš profil, kde si nevesty rady pozrú Vašu prácu🙂 Ak si však prajete zverejňovať viac fotografií vo fóre, odporúčam dať si tieto fotky na jeden spoločný formát a ten potom uverejniť do diskusie 🙂
    ďakujem za pochopenie a spoluprácu,
    prajem pekný deň a nastávajúci víkend,
    s pozdravom Petra
    4nets team

• Dobry den,

Zijem v Bratislave, termin mam pre Vas volny. Co sa tyka poz, nebudete mat ziadne starosti s nimi, oboch vas nastavym prirodzene spontanne a hlavne kreativne. Davam si zalezat na detailoch.

ak Vas zaujala moja kreativita mozete mi napisat dohodneme sa ..

Miro

• @iviashop  Pevne veim, ze uprednostnujete dokonalos a preciznost. Ak je tomu tak, Vase cesty povedu k nam. Tesime sa na spolupracu 😉

• Ahoj skus popozerat moje fotky. Som z BA, v tvojom veku, budem rada ak budem moct s vami povymyslat nieco kreativne. 😉

• Sponzor fóra
  • pozrite aj moje foto 🙂

• Ahoj, moje portfólio tu na webe

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov