Fotograf na 14.9.2018 Nitrianske Pravno

Ahojte, hľadáme niekoho na fotenie našej svadby - máme záujem o pár portrétnych fotiek, obrad, fotenie s hosťami a hlavne momentky, zachytenie atmosféry toho dňa - nemáme záujem o tradičné štylizované fotky, ani fotky šiat a oblekov na všiakoch či skrášľucúcich procedúr - všetko prebehne v rámci jedného dňa, v jednej obci, na portréty sa nebude nikam cestovať. Chystáme malú svadbu, len najbližšia rodina a kamaráti (všetko sme 30-tnici), a aj napriek tomu, že to bude taká "hand made" svadba, nechceme obťažovať s fotením našich hostí. Miesto pri svadobnom stole a full gastro servis pre fotografa je samozrejmosť :) Ako výstup nám bohate postačí USB/DVD s fotkami na ich ďalšie spracocvanie (tlač a distribúcia medzi hostí). Fotenie si predstavujeme od 12:00 do 22:00. Určite to veľa ľudí pobaví, ale rozpočet máme 250,00 €, no zato je zaručená dobrá párty so super ľuďmi a jedlom :)
Odpovedať
@photostancik ďakujem Vám za reakciu, ja si to uvedomujem a nechcem dehonestovať prácu fotografov, to v žiadnom prípade, ale tak súšam.. mali sme jedného chalana, síce po známosti, ale on mi to, žiaľ zrušil kvôli pracovnej ponuke v zahraničí, tak teraz skúšam všetky cesty.. čo sa týka tej atmosféry, tak to je problém, že ja do tejto problematiky nevidím, a možno to naozaj skúsenému fotografovi príde ako too much požiadavka za taký rozpočet, ale tiež som to nemyslela v zlom.. každopádne, ešte raz vďaka za reakciu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?