Fotograf na 27.4.2019 PB/PU a okolie

23. máj 201810

Nájde sa ešte niekto voľný?

• @bambulata  Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• @bambulata  Dobry deň, v prípade záujmu si skúste kliknúť na moju webovú stránku, nájdete tam aj portfólio aj cenník služieb.

• Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke a v časti svadobné príbehy uvidíte ukážky celodenných svadieb.
    Martin

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň,
    termín máme voľný ... posielam cenovú ponuku do IP 🙂

• Dobry den, mam Vas termin este volny. Ak sa Vam paci moja praca, dajte mi vediet, rada Vam doplnim vsetky info 🙂. Krasny den

• @bambulata  Pekný deň prajem, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Ďakujem všetkým 🙂 ak ma ponuka zaujala - písala som 🙂

• Ak by ste mali záujem termín svadby máme zatiaľ voľný ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás

• @bambulata  mám ešte voľný termín, info v správe

• Ďakujem za ponuky, už sme sa našli 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov