Fotograf na svadbu 17.8.2019 na Orave

Ahojte. Je tu volny fotograf na 17.8.2019? Svadba na Orave.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding Zdravim, ano termin mam volny sprava
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding skuste nahliadnut na moj web :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding tiez mam volny termin, pozrite aj moje foto, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding Pekný večer prajem, tento termín mám voľný. V prípade záujmu rád poskytnem viac info. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Prosím nazrite do môjho portfólia.
Odpovedať
Profilova fotka
Budem rad ak nahliadnete do mojho portfolia. V pripade zaujmu poslem cenovu ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding ahoj, termin mam volny, referencie a fotky si mozete pozriet na mojom webe. Tomas
Odpovedať
Profilova fotka
Peknýde. Písala som vám správu! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný a veselky na Orave ľúbim :-) na svadby vyrážam z Popradu, ale aj z Bytče takže to má celkom blízko. Mrknite, prosím na môj web a v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Lucia
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám naše služby. :-) V prípade otázok ma prosím kontaktujte a rada Vám odpoviem. PS: Momentálne pôsobím na Orave. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@babinskywedding Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. Moju tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy a tiež na mojom blogu nájdete zaujímavé informácie. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Prajem Vám skvelé svadobné plánovanie. Martin :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babinskywedding Dobrý večer, Váš termín máme voľný, v prípade záujmu nám napíšte ktoroukoľvek formou. :) Fotografie nájdete na našom webe, sociálnych sieťach i tu. Pekný večer prajem. Veronika
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?