Fotograf na svadbu 21.5.2016 Bratislava a Veľká Paka

7. mar 201621

Dobry den, zhanam fotografa na 21.5.2016 za rozumnu cenu... fotenie v BA ale hostina bude vo Velkej Pake.
Dakujem

• Dobrý deň, termín mám voľný

• Dobry den, tento termin je volny, pozrite sa aj na moju prácu 🙂

• Sponzor fóra
  • @slipper  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Pozrite si moju tvorbu aj na web stránkach. Veľmi rád Vám odpoviem na otázky. Martin Almáši

• @slipper  pozrite aj moje fotografie, termin mam este volny

• Dobrý deň, pozrite aj ku mne 🙂

• @slipper  Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Ponúkam Vám svoje služby 😉

• Ahoj, bývam v MA a termín mám stále voľný. Kľudne prelúskaj môj web a môžme si napísať aj viac.

Pekný deň 🙂

• @slipper  Pekný deň prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý deň,
    Váš termín máme zatiaľ voľný. 🙂 V prípade, že máte záujem o viac informácií rada Vám pošlem IP o nás a našej tvorbe. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• termin je volny, ozvite sa 🙂

• Dobry den,

termin mam volny na Vas, ak Vas moja praca zaujala mozete ma kontaktovat. O nic sa nemusite starat vsetky pozy nastavim sam.

Dakujem

Miro

• fotografie z vašej svadby budú také, ako vy – prirodzené, zábavné a plné lásky, ponúkame vysokú kvalitu a dobrú cenu
    ….. je to o vás, nie o nás …..
    PANDORASBOX

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Sponzor fóra
  • Ponúkame Vám nase šlužby.
    Natočíme alebo nafotíme Vašu svadbu v profesionalnej kvalite.
    Ceny mame na našom webe dostupne.
    S pozdravom

• Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby ,ak chcete mať na fotografie a aj na samotné fotenie mať pekné spomienky sme tu pre vás, Teraz svadobné fotenie aj s 15% zľavou

• Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný. Pripájam ukážky z mojich svadobných fotografií. Pre viac info ma prosím kontaktujte.

• dobry vecer ... vas termin mame zatial volny, bližšie informácie na požiadanie alebo si to mozete pozriet na mojej webovej stranke
    Dakujem

• Pekny den zelam, termin mam zatial volny, fotim po celom Slovensku za viac nez priaznive ceny 🙂 moj profil vam je k dispozicii 🙂

• Ak stale zhanate fotografa, Vas termin mam volny, prikladam malu ukazku, ak by ste chceli vidiet alebo vediet viac, kliknite na moj profil a nevahajte ma kontaktovat.
    Pekny den prajem, pozdravujem 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    0903 591 415
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov