Fotograf na svadbu 21.9.2019 - storytelling

Zdravím vás, chcela by som sa popýtať na tipy na príjemnú osobu, ktorá má skúsenosti s fotením ľudí v pohybe, zachytávaním momentov a niečo na tento štýl. Svadba bude v starej zrenovovanej vinárni - Neco Winery Modra, obrad bude vonku v priestoroch záhrady. Nechceme strojené napózované fotky, ktoré nič nevypovedajú, ale tie, z ktorých je cítiť atmosféra/emócia. Viete o niekom takom? Ak áno, srdečne ďakujem za prípadné tipy :)) No a samozrejme cenovo prijateľná/ý. Nechceme dávať viac ako 800 eur za fotenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@murbella Termín mám voľný, všetko o mne na web stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, zial termin mam obsadeny, ale rad by som dal zopar rad buducim nevestam (vseobecne). Zial velmi malo neviest si uvedomuje kde je "sila" fotografie. Presne to co pisete je to najpodstatnejsie, citujem "Nechceme strojené napózované fotky, ktoré nič nevypovedajú, ale tie, z ktorých je cítiť atmosféra/emócia.". Drviva vacsina zial hlada len "pozlatko", efekt takychto fotografii je potom az banalne kratky, lebo su robene len na efekt. Nadcasove fotografie nebudu tie portretne ale naopak, tie reportazne. Tie ktore rozpravaju pribeh, ale naozajstny. U velkej casti svadobnych fotografov je slovo pribeh pochopene len ako modny vyraz a ich fotografie pribeh uplne postradaju. Preco je to vlastne tak? Odpoved je jednoducha. Zachytit emocie, momenty, atmosferu je to najtazsie, lebo fotograf ma casto krat len jedne pokus a zlomok sekundy na zachytenie. Po urcitom cviku portrety zvladne obstojne hoc kto, lebo ma cas a par bude robit co chce do bodky, ale reportaz samozrejme kvalitnu zvladne uz len hrstka fotografov. Chce to velmi vela skusenosti, praxe atd atd. Pozrite si pri vybere fotograf hlavne to co nie je pozlatko, tam sa ukaze pravda... Prajem vsetkym buducim nevestam prijemne svadobne planovanie Marek
Odpovedať
Profilova fotka
@murbella Dobry den. Mam volny termin. Uprednostnujem styl dokument, rad fotim aby som co najmenej zadahoval do deja svadby. Mam tomu prisposobenu aj techniku(male silne svetelne objektivy), ktore nevystrasia objekt, tichy rezim. Mame teraz akciu 42 stran. fotokniha v cene. Pekny den prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše služby. :-) V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu. Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
@murbella Je to fajn ze viete co chce ale vela ludi zabuda nato ze ak ludia nedaju vonku emocie tazko ich moze fotograf zachytit. Je pochopitelne ze nie kazda nevesta alebo zenich sa v den svadby vie uvolnit kedze su bud unaveny z poslednych dni pred svadbou alebo sa citia pod stresom. Takze len taka mala rada na zaver budete mat pekne fotky ak aj vy k tomu prispejete. Vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
príjemný dobrý deň termín mám voľný ... posielam ponuku do internej pošty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?