Zbožňujem, keď na fotení vymyslím nejaké blbostičky a nevestička a ženích hneď na to skočia... Tak potom z toho môžu vzniknúť zaujímavé a úžasné momenty. Každému páru hovorím... treba si Váš deň užiť, je to Váš DEŇ!!!
Katka & Miško ďakujem, že ste boli takí super a užívali ste si Váš deň a spolu so mnou vymýšlali blbostičky... Tancovali sme v parku pred obecenstvom malých detí a ich mamičiek na detskom ihrisku, behali, skákali a kopec ďalšich blbostí, aj keď bola poriadna zima! Ďakujem, ja som si to užíval s vami!!!
@evafilkova PS: termín zatiaľ voľný :)
Mozem odporucit p. Igor Vranuch, je z Holica. My sme ho mali na svadbe a fotky su nadherne 👌 vyborna spolupraca, absolutne ziadny problem, fotky dodane do mesiaca, vsetky krasne upravene, urcite neolutujete 😊
Dobrý deň,
ponúkam Vám naše služby. :-)
V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím informuje formou internej pošty a ja Vám rada odpoviem.
Ďakujem
S pozdravom
Dobrý deň prajem, ak ste si ešte nevybrali svojho fotografa skúste si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. :-) ;-)