Fotograf na svadbu Bratislava a okolie - máj 2016

8. mar 2016190

Dobrý deň, mám záujem o fotografa na máj 2016. prosím ponúknite vašu tvorbu. Ďakujem

• @slipper  Pekný večer prajem. Pozrite si aj moje svadobné fotografie 🙂

• Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Keď Vás moja torba zaujme, veľmi rád Vám odpoviem na otázky. Martin Almáši

• Sponzor fóra
  • Pekný večer prajem. Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja tvorba zaujme, rád poskytnem viac info. Keďže je o jeden z mála termínov, ktoré mám voľné, môžem naňho ponúknuť 15 % zľavu, teda garantovane dobrú cenu a moje fotografie, ktoré sa vždy snažím vyhotoviť najlepšie ako sa len dá 🙂 Prajem pekný zvyšok večera, teším sa na prípadnú spoluprácu.

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    Ak máte záujem môžem Vás poslať informačný email s našou ponukou.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý večer, posielam na ukážku pár foto. Viac informácií a fotografií nájdete na webe.
    V prípade ak by Vás moja tvorba oslovila, neváhajte ma kontaktovať.

S pozdravom Radovan Škohel

• @slipper  Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• ahoj, rada prídem nafotiť Tvoju svadbu. Budem rada, keď si pozrieš moje portfólio. Ak sa Ti zapáči, ozvi sa pre bližšie info. 🙂

• @slipper  pozrite si aj moje fotografie

• @slipper  Ahoj nevesticka, popozeraj fotky aj cennik na webe. Ak sa pre mna rozhodnes, bude mi potesenim. 🙂

• @slipper  ahoj, ak fotky zaulaji, určite sa dohodneme 🙂

• Dobrý deň, ak Vás zaujali moje fotografie, kontaktujte ma 🙂

• Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam naše služby ,ak chcete mať na fotografie a aj na samotné fotenie mať pekné spomienky sme tu pre vás

• Dobrý deň, pozrite si moju ponuku v internej pošte.

• Pekny den zelam, fotim po celom Slovensku 🙂 moj profil Vam je k dispozicii 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň
    Pripájam ukážku mojej tvorby. Pre bližšie info alebo viac fotiek ma neváhajte kontaktovať.

• V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať.
    Rád poskytnem bližšie informácie.

• Zdravicko, prezrite si moju stranku a nevahajte sa mi ozvat. Obojstranna spokojnost, profesionalita a kreativita zarucena 😉

• Dobry den @slipper  , v maji mam stale volne terminy, prikladam malu ukazku svojej tvorby 🙂
    V pripade zaujmu mi kludne napiste 🙂
    Som z BA.
    Krasny den prajem.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov