@jesulka22 dobrý deň tu he ukážka mojej tvorby a ak by vás zaujala moja tvorba budem rád ak sa dohodneme. Viac fotiek mám v profile. Fotím po celom SR za super cenu. Váš termín mám zatiaľ voľný. 🙂
@jesulka22 Milá budúca nevestička, ak Vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. Termín Vašej svadby mám voľný :) Tieto fotky boli fotené kúsok od Trenčína.
Be happy ;)
@jesulka22 Ahoj, skúste pozrieť moju prácu na webe, tu na profile alebo tu https://www.youtube.com/watch?v=Cy2WQ... v zostrihu z jednej z posledných svadieb. Do IP posielam ponuku. Prajem pekný deň.
@jesulka22 Dobrý deň, rád budem Vašim fotografom. Aktuálnu tvorbu nájdete na mojej web stránke. Keď budete mať akékoľvek otázky, rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný večer, Martin
Dobrý deň, môžete si kľudne pozrieť aj moju tvorbu tu, alebo na fb stránke Michelle D. Photography. Na všetky otázky odpoviem a cenník môžem poslať do správy. :-) ;-)
@jesulka22 ahoj, pozrite si moje fotky, ak sa vám budú páčiť, velmi rád poskytnem dalsie info. Pozrite tiež insta konto tomas_dananai_photography alebo FB photodananai.sk