@mishta Ahoj, ak je R. Robo, tak som našla tie fotky, aspoň zopár a ako bývalá nevesta by som ti poradila sa pozrieť niekde inde po inom fotografovi... link pošlem do IP.
@mishta ahoj, odkiaľ by mal byť? Ak je to ten, koho myslí bananovaryba, hľadaj ďalej... Nám bol odporučený, ale dostali sme sa len k 1. telefonickému kontaktu a hneď som si povedala, že ee :-) A čo som kukla fotky na nete, nič moc...
Krasny den zelam buduce nevesticky fotograf Robo Sliepka robi krasne a dokonale fotky boli sme velmi spokojny pristup na jednotku fotky video do par dni velka spokojnost urcite odporucam 🥰
Som maximálne spokojná! Všetko bolo skvelé od organizácie zo strany fotografa až po krásne fotky, ktoré sú nádhernou spomienkou na náš veľký deň. Naozaj Ďakujeme Robovi za všetko ❤ určite odporúčam všetkými 🙌.
Zdravim Vás dievčatá, natrafila som tu na túto otázku, pridám Vám moju skúsenosť.
Som rada, že som si zvolila tohto fotografa!!! keďže bol priateľský a mily, ústretový. Odovzdal nám vyše 1800 fotiek...
Nechápem ako to robí, ale bol všade a všetko zachytil...
Podľa mňa ženích a nevesta by na svadobných fotkách mali byť dominantný a nie ako niektoré dnešné nápady niekto na kopci či v diaľke lúky a nevestu ani nevidno - a ešte aj nehorázne peniaze pýtajú...
ak hľadáte profesionálneho fotografa,
kvalitné fotky tak práve R. SLIEPKA je tým pravým... ♥️
Tento Pan Fotograf určite nepotrebuje falošné profily na svoju prezentáciu.
Je to nie len neskutočný profesionál (vedel spraviť atmosféru, uvoľniť nás, bol za každý crazy nápad a výsledné fotky boli nádherné a aj celé video keďže sme ho mali ako kameramana aj fotografa...neviem ako ale stíhal to všetko naozaj bravúrne 🥰)...
Ale je veľmi ochotný (keďže som pôvodom zo Žiliny a mali sme odobierku aj tam o deň skôr a po dohode bol ochotný ísť tam a točiť a fotiť čo nie každý je ochotný po tom ako som viacerých o to prosila a keď tak pýtali extrémne príplatky za to...)
Ale je aj naozaj dobrý človek. Príjemná komunikácia, opakujem, že po celú dobu svadby bol extrémne prijemný a chválili si ho aj hostia a dosť dôležité, že aj cenovo si myslím že je dosť dostupný vzhľadom na dĺžku videa a množstvo fotiek a celkový čas strávený s nami.
A aby ste vedeli, že nie sme fake profil...a ako ste poznamenali fotky ukážu všetko....prikladám aj pár fotiek (naozaj len pár keďže nemám všetky v telefóne).
Ešte raz obrovské Ďakujeme Robinovi🙏🥰