fotograf Zilina 14.5.2016

13. feb 2016120

Ahojte, prosim, nevie niekto o dobrom fotografovi do 350EUR na svadbu (priprava, portret, obrad, hostina) v Ziline, 14.5.2016? Strasne vela fotografov je na tento termin uz zadanych.... Vopred dkaujem za tipy 🙂

• Ahoj🙂 my sa tiež berieme 14.5. a zatiaľ fotografa nemáme... ale nemám pocit,že by bol tento dátum nejak veľmi v kurze tak sa tým moc nestresujem. tiež hľadáme ideálne do 350... ale s tým to nevidím až tak ružovo 😞 Čo všetko už máte vybavené?? Držím palce pri hľadaní

• Ahoj, ja som uz oslovila vyse 10 fotografov v ZA a vsetci maju tento termin plny... A kde sa beriete? Mam zatial kostol, salu, DJ, pani na zakusky a predbezne saty.... a ty?

• @jagreja  Zo skúsenosti sú májové termíny veľmi obľúbené medzi nevestami. Je už stabilné počasie a nebýva ešte veľmi teplo. Bývajú to prvé obsadené termíny v kalendári a často sú preč rok dopredu. Ak chcete mať s čoho vyberať, tak by som pradil začať čím skôr z výberom. Hhneď ako máte pevný termín treba začať zháňať - kostol - sálu - DJ a fotografa. Plus suma 350 eur Vám výber ešte o niečo stenší.

• Sponzor fóra
  • Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň, veľmi rád Vám ponúknem moje služby svadobnej fotografie. Keď Vás moja tvorba zaujme, rád Vám odpoviem na otázky 🙂 som otvorený komunikácii.

• @jaja01007  pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny 🙂

• Dobry den.

Termin mame volny. Kompletny cennik Vam posielam do IP:

S pozdravom.

Ivan Varhanik

• @JanDucko  Odporucam 🙂

• Pekny den zelam, moj profil Vam je k dispozicii a cenovo spadam do Vasho limitu 🙂

• Dobrý deň, pre Vami uvedený termín som Vám k dispozícii.

• Dobrý deň taktiež vám ponúkame naše služby ak máte záujem o príjemné fotenie plné smiechu a fotky na ktoré budete mať krásne spomienky sme tu pre vás .D teraz fotenie aj s 15% zľavou

• termin mame zatial volny, bližšie informácie na požiadanie alebo na webe 🙂 10 % zlava

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov