Fotografovanie svadby, 13.9.19, Banská Bystrica

Dobrý den, hľadáme svadobného fotografa na 13.9.2019. Vedeli by ste nám odporučiť niekoho z Banskej Bystrice a okolia? Ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Vas termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe, prípadne ich môžete pozrieť na mojej stránke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@an13
Odpovedať
Profilova fotka
Väčšina fotografov za vami príde v rámci Slovenska kamkoľvek - možno si vypýtajú náklady za dopravu, ale to mi príde zanedbateľná suma v porovnaní s cenou fotografa, prip. sumou za celu svadbu. Myslím, ze je teda lepšie sa orientovať na fotografa, ktorého práca sa vám páči, než na fotografa, ktorý je blízko vás. Samozrejme svoju úlohu zohrá aj cena za jeho služby a ďalšie faktory, ale jeho vzdialenosť od miesta svadby mne osobne príde ako najmenej podstatný faktor. Držím palce, aby ste vyberali podľa správnych kritérií - ak by ste chceli nejakú nápovedu, skúste pozrieť môj blog, pripadne ďalšie rady na blogu. Na webke nájdete aj môj cenník, keby som vás oslovila moja práca.
Odpovedať
Dobrý den, ďakujeme za ponuku. S priateľom si popozerame a rozhodneme sa. V prípade záujmu Vás budeme kontaktovat.
Odpovedať
@jozefmudrakDobrý den, ďakujeme za ponuku. S priateľom si popozerame a rozhodneme sa. V prípade záujmu Vás budeme kontaktovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu alebo na fb stránke Michelle D. Photography, kde nájdete viac z mojej tvorby. Som fotografka priamo z B. Bystrice. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@an13 Daný termín mám voľný. Už len 2 dni u mňa prebieha akcia na celodenné fotenie. Nahliadnite na môj web pre všetky info a viac mojej tvorby :) Inak súhlasim s kolegom Marošom (@maros_markovic), že netreba hľadať len podľa miesta. Ale hlavne, aby sa Vám páčila tvorba :)
Odpovedať
Dobrý den, samozrejme, ze nám v prvom rade ide o tvorbu kontretneho fotografa, aby sa nám páčila a nebolo to len “cvak -cvak”. Nepísala som o cene za fotenie, ale o jeho “dostupnosti. Ozvali sa mi aj fotografi zo vzdialenejších miest so svojou ponukou na fotenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, bližšie info pošlem v správe. Prajem krásny svadobný deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@an13 pozrite si aj moje svadobne fotorafie, viac info na webe
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry vecer. Budem rad ak niahliadnete do mojho portfolia. V pripade zajmu poslem cenovu ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@an13 ahoj, pozrite si moje portfolio na webe, ak sa Vám moja práca bude páčiť, budem rád ak ma kontaktujete. Tomas
Odpovedať
Profilova fotka
@an13 Dobrý večer, Váš termín máme voľný, v prípade záujmu nám napíšte ktoroukoľvek formou. :) Fotografie nájdete na našom webe, sociálnych sieťach i tu. Pekný večer prajem. Veronika
Odpovedať
Dobrý deň, Venujem sa umelecko- dokumentárnej fotografií. V tomto obore mám vysokoškolské vzdelanie a bohaté skúsenosti. Nepoužívam retuš ani ľudí netlačím do kŕčovitých póz. Citlivo zaznamenávam a dokumentujem skutočnú realitu, prirodzené momenty a emócie. Ak hľadáte neotravného fotografa a svadbu chcete mať zachytenú ako kvalitnú umeleckú reportáž .. Hľadáte mňa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?