Hľadá sa fotograf 8.9. 2018 Ružomberok

20. feb 201870

Súrne

• @123choco123  Termín mám voľný.

• @tonobalucha  dobrý deň, cena za fotenie ?hľadám niekoho do 300-350€ Max

• @123choco123  tej cenovej hranici rozumiem. vyberajte mimoriadne uvazlivo.

Pre väčšinu novomanželov je svadobný deň tak rýchly, že ich spomienka naň môže byť trochu rozmazaná. Krásne kvetiny, nádherné šaty, miesto konania a recepcia, všetci tanečníci a tanečníci, dokonca aj svadobný účes sú veci, ktoré si pripravili a tešili sa na ne. Bohužiaľ, je to len jeden deň a ide tak rýchlo. To je dôvod, prečo vám dobrý svadobný fotograf sprostredkuje spomienky tak ako nikto iný. Kvety uvädnú, jedlo sa zje, dekorácie sa rozoberú, ale fotky vám zostanú až do konca života.

Aby ste sa uistili, že dostanete viac než len pekné obrázky, vytvoril som prehľad, ktorý vám pomôže pretriediť marketingový balast a odlíšiť kvalitných fotografov od tých podpriemerných. Citajte viac na mojej webke v poslednom blogu (je zakazane vpisat priamo link, takze vas musim navigovat takto).

• Sponzor fóra
  • @maros_markovic  je to pre kamošku ktorá tu nieje zaregistrovaná... Toto je jej požiadavka viac neriešim 😃 ja už mám po svadbe 😁

• @123choco123  Tak v tom prípade nehľadáte mňa 🙂 (ak sa jedná o fotenie celej svadby).

• @tonobaluchajej  stačí obrad spoločné fotky a niečo z hostiny

• @123choco123  termin mam volny, pozrite aj moje fotografie, viac info na webe

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov