Hľadám fotografa a Dj na 14.9.2013 do Trenčína

9. sep 2013150

Ahojte, hladam fotografa a DJa na 14.9.2013, miesto svadby Trencin. Poredaite mi?

• dobry den
    v podstate mam tento termin volny - den predtym mam svadbu. ak by sa vam moja tvorba pacila, kludne sa ozvite. nemam problem slapat dve noci v kuse (urcite to nebude prvy krat 🙂)
    cennik prisposobim

• Zdravím, termín mám zatiaľ voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom, J.D.

• Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný a ponuku Vám posielam cez IP. 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň!
    Daný termín mám zatial voľný, ak máte záujem prezrite si galériu na mojom webe 🙂
    Bude mi potešením 🙂

• Ďakujem všetkým veľmi pekne... uľahčili ste mi hľadanie... a sťažili výber. Krásna tvorba

• Ja môžem odporučiť DJa, s ktorým sme boli na vlastnej svadbe (v Starej Turej) veľmi veľmi spokojný - Miro Švehla

• Dobry den, Vas termin mame stale volny, radi by sme nafotili Vas najkrajsi den. Sme z Banskej Bystrice, ale momentalne mame svadobne fotenie v ramci celeho Slovenska gratis 🙂 Viac ukazok nasej prace najdete na nasej stranke, ak sa Vam bude pacit, nevahajte nas kontaktovat 🙂

• @luciatrencin  Dobry den, i keď som svadobný a portrétny fotograf z Košíc Trenčín poznám veľmi dobre. Váš termín mám neobsadený. Ukažku práce možete najst tu na moja svadba alebo na www stranke. V prípade, ak nemáte este vybrateho fotografa a bude sa Vam pacit moja praca mozeme sa kludne tento mesaic stretnut z dovodu, ze sa tu zdrziavam.

• @luciatrencin  Dobrý deň Lucia, uvedený termín mám voľný, pozrite si môj profil a budem rád, ak sa mi ozvete! Miro

• @ivkulka  ďakujem , som rád že ste boli spokojní 🙂 môžem Vás poprosiť dať mi sem referenciu? Iba včera som sem prišiel... Ďakujem! Miro

• Dobry den, rad nafotim Vasu svadbu. Fotky a kontakt mam v profile 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahoj ,ja ti odporucam foto-Pavol Rekem a hudba- DJ Team,my sme boli na max spokojny 🙂 pozri si nase foto ak chces 🙂

• Dobry den, pozrite si aj moje fotografie na webe, na facebooku ... ... som z Bánoviec 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý ďeň,

@luciatrencin  , Váš termín máme ešte voľný 🙂 Ak by ste mali záujem, kontaktujte nás.

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše služby 🙂
    S pozdravom

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov