Hľadám fotografa a kameramana na 9.9.2017 v Košiciach

1. dec 201610

Dobrý deň, máme termín svadby 9.9.2017 v Košiciach a hľadame fotografa a kameramana, prosím ponúknite 😉

• Sme tu pre Vás!

• Dobrý deň,

termín mám voľný. Viac foto v profile.

Miro

• Dobrý deň.
    Ponúkam Vám moje služby. V prípade, že Vás moje portfólio a ceny zaujali, neváhajte ma kontaktovať.Rád poskytnem bližšie informácie.
    S pozdravom

• Sponzor fóra
  • Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu 😊 Pekný vecer.

• @michalmajcher  
    @sokiphoto  
    @miqocash  
    @jilekproduction  
    Ďakujem za všetky ponuky, cez vikend sa na to pozriem 😉

• Dobry den,"kameramana "Tomaša Š.z Presova z vlastnej zlej skusenosti neodporucam.Zla komunikacia,amaterska uroven,vysoke ceny,nedodrziava dohody,navysuje cenu-pri neakceptacii sa vyhraza vymazanim videa /vydiera/.

• Dobrý deň termín máme zatiaľ voľný 😃 ak by ste mali záujem sme mladá dvojka s ktorou sa určite nudiť nebudete a zažijete veľa pohody pri fotení...

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň váš termín máme ešte voľný sme mladá dvojka fotografov s ktorými sa nudiť určite nebudete , fotenie má byť aj zážitok a máte mať z neho krásne spomienky 😃 sme tu pre vás do konca roka je na všetky svadobné balíčky aj 50€ zľava 😃

• Dobrý večer, termín mám voľný, pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.

• Dobrý deň

Pozrite si moju prácu. Ak Vás zaujme neváhajte ma kontaktovať. Váš termín mám voľný.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov