Ahojte
Kedze celu svadbu si budeme hradit sami zhaname LACNEHO fotografa a kameramana ale Dobreho a skuseneho spolu do 500€ !!!
Chceli by sme fotenie s rodinou, nejake tie svadobne fotografie mladomanzelov a fotenie na svadbe
Kameraman pocas celej svadby
Svadba bude v KE termin nieje presny ale malo by to byt v septembri.
Zhanam dopredu
Dakujem ❤
dobrý a lacný nejde dokopy.. a ak myslíš spolu za kameramana aj fotografa dokopy 500E tak držím palce nech nájdeš.. ak máš rozpočet 500E tak by som si na tvojom mieste vybrala buď fotografa alebo kameramana.. a dať celých 500E tomu a tvoja spomienka v podobe fotiek či videa na svadbu bude určite dobrá:)
Predstavte si, ze som nasla zopar fotografov/kameramanov za takuto cenu s dobrymi referenciami :)
Nie kazdy to ma ako povolanie a vtedy je tam cena nizsia ale kvalita dobra :)
Dakujem :)
@sofkabarbie isteze, najdu sa. aj ja som v zaciatkoch fotil za lacny peniaz. lenze skryva to mnoho rizik, ktore tu nejdem rozvadzat. iba zazelam, aby sa ziadne z nich neprejavili..... a dovolim si odporucit, aby vam ti spominani ukazali cele svadby, nie iba vydarene portrety.... vsetko dobre prajem a krasnu svadbu :)
Ak by sa vám páčila naša tvorba budeme vás s radosťou sprevádzať počas vášho veľkého dňa D. Sme mladá dvojka plná nápadov teraz celý január ponúkame aj Novoročnú zľavu